Obbe Vermeij är en herre som tidigare jobbat hos Rockstar på GTA III, GTA: Vice City, GTA: San Andreas och GTA IV. För ett par dagar sedan tog han sig ett snack med Youtube-kanalen SaninPlay, och pratade bland annat om vad han anser om det som visats upp av GTA VI.

På det stora hela är han väldigt imponerad, och framför allt av scenen på stranden i utannonseringstrailern, där varje karaktär tycks ägna sig åt egna aktiviteter, med egna animationer. Men med det sagt tror han inte att spelet kommer att skilja sig sådär jättemycket från GTA V.

Jag tycker att det ser fantastiskt ut. Men jag tror inte att det kommer att vara extremt olikt GTA V. Jag tror att folk kanske kommer att bli lite besvikna första dagen. Men det kommer fortfarande att vara det bästa spelet där ute. Och jag älskar vibbarna. Jag älskar Miami-vibbarna.

Han tror heller inte att vi någonsin kommer att få se ett lika stort skutt som mellan GTA II och GTA III eller från GTA: San Andreas och GTA IV, eftersom tekniken helt enkelt inte förbättras i samma takt längre.

GTA VI släpps hösten 2025.