Terminator: Survivors är precis vad det låter som – ett överlevnadsspel i sviterna av Skynets attack mot mänskligheten där man som överlevare måste hålla sig vid liv. Det blir dock inget early access-släpps den 24 oktober som planerat.

Utgivaren Nacon har meddelat att släppet skjuts upp till någon gång under 2025, eftersom teamen behöver mer tid att bygga upp den postapokalyptiska världen och leverera en upplevelse som lever upp till förväntningarna. Marco Ponte, vd för utvecklaren Nacon Studio Milan, hade även följande att säga:

Å Nacon Studio Milan-teamets vägnar vill jag tacka lala spelare och fans av varumärket för Terminator: Survivors entusiastiska mottagande. Vi är extremt stolta över få chansen att jobba på ett så pass ikoniskt varumärke som Terminator, och vi ser fram emot att visa mer av det för er. Tack för allt ert stöd ... We'll be back.

Utöver att samarbeta över nätet kommer det även att vara möjligt att lira solo, och vidare har de utlovat en välskriven handling baserat på filmerna och annat material som James Cameron har skapat.