It Takes Two har sålts i massiva 20 miljoner exemplar, fick vi veta häromdagen. Den Josef Fares-grundade studion jobbar på något nytt, och nu har det kommit ett par vaga antydningar om vad det kan vara.

Josef Fares.

Studion och Fares hintar via X att det rör sig om ännu ett co-op-spel som släpps detta årtionde och att det rör sig om ett nytt varumärke. Namnen Mio och Zoe syns i ena kanten, så det luktar väl repris på att det blir två huvudpersoner.

Namnet verkar vara klart: det består av två ord, och vi får första och sista bokstaven: S**** ******N. Resten får vi göra själva, så sätt igång!

Det lutar åt att Hazelight släpper mer info om projektet i år. Fares har tidigare dykt upp under The Game Awards-showen i slutet av året, så kanske är det där vi får veta vad S**** ******N är. Årets show äger rum den 12 december.

Uppdatering: Den spanska läckaren billbil-kun ska ha hört av en källa att spelets namn blir Split Fiction. Det är obekräftat och ska ses som ett rykte tills vidare, men det som talar för att det stämmer är att billbil-kun flera gånger tidigre läckt saker som visat sig stämma.