Star Wars Outlaws har gått guld och är därmed (förhoppningsvis) redo för släpp nästa månad, närmare bestämt den 30 augusti. Det finns en hel del karaktärer och organisationer att stifta bekantskap med i galaxen, däribland flertalet brottssyndikat, vilket är extra relevant eftersom huvudkaraktären Kay Vess är någon som lever i den undre världen.

Dessa syndikat går de igenom i en ny video, och det rör sig om både bekanta och mindre bekanta aktörer i Star Wars-världen. Mest känd är Hutt-kartellen, ledda av den karismatiske Jabba, och vi lovas få träffa på dess medlemmar lite här och var, inte bara på Tatoine.

Näst på tur är Pyke-syndikatet, som är blåklädda och benägna att visa vilken rang de har med hjälp av markeringar på sina plagg. Det är en väldigt rik organisation och håller främst till på månen Toshara i spelet.

Crimson Dawn är näst på tur, som var de som auktionerade bort Han Solo i frusen form till Jabba. De handlar dock inte bara med diverse fysiska artefakter, utan även i information. En organisation som är helt ny i Star Wars-universumet är Ashigaklanen, som håller till på den isiga planeten Kijimi och saknar förmågan att se. Därför har de satt en intressant prägel på staden Kijimi City, bland annat i form av spår på gatorna som de kan följa.

Avslutningsvis har vi Zerek Besh, som är det enda syndikatet vi inte kommer att kunna vårda vårt anseende hos. Det är nämligen spelets huvudsakliga antagonister, eftersom de tvingat Kay på flykt genom att sätta ett pris på hennes huvud.