Tacos till för-, varm- och efterrätt
Idag gjorde jag en liten annorlunda middag. Jag brukar prova nya slags tacorätter lite då och då och idag satte jag ihop en meny med taco till förrätt, varmrätt och efterrätt.
Jag använde små mjuka tacobåtar till alla rätter, den är perfekt i storlek om man ska göra flera rätter, den större blir nästan för stor och på det här sättet kan man lättare knåpa ihop olika varianter innan mättnaden sätter sig in.
Förrätt
Räkor, purjolök, kruksallad och en pepparrotscreme gjord på pepparrot på tub, créme fraiche och lite hackad chili
Varmrätt
Pulled pork, använde icas egna idag, går otroligt smidigt och snabbt att tillaga i ugnen. Med västerbottenost, salladslök, röd paprika, kruksallad, en skvätt pepparsås och en klick bbq-sås.
Efterrätt
Hallon, vaniljglass, chokladsås och ett par blad basilika.
Har ni några tips på mumsiga tacovarianter?
Gillar formatet! Enhetligt och prydligt! Är man pedantisk av sig kanske man skulle ha bytt ut efterrättsbåten mot en våffla i liknande utförande, men de där mjuka tortillabröden är ju så oerhört milda i smaken att jag inte kan tänka mig att det skulle krocka alltför mycket.
Hehe, jag ville testa att göra i just en sån och det blev en riktig hit. Du borde prova
Det blev grymt gott faktiskt, du får prova Stämmer att den är väldigt mild, kändes inte konstigt alls, bara mumsigt
Oh, den har vi inte provat, får ta och göra det på en slice nästa gång , tack för tipset