Hört talas om Poison Pill Entertainment? Ingen annan heller. Men det är vad Remedy Entertainment plötsligt kallar sig på X (Twitter).

Oklart vad man vill säga med att betydelseinvertera sitt namn, men man får in en till grej i samma stil: "Night Springs City" står det. En tydlig vink till staden Bright Falls i Alan Wake-spelen. För säkerhets skull taggar man också med @alanwake, så... Alan Wake 2-dlc på gång?

Men Remedy... förlåt, Poison Pill tenderar att väva ihop sina olika spelvärldar, så Bright Falls... ursäkta, Night Springs City kan spela en roll i något av Reme... företagets kommande spel. De jobbar dels på Control 2, dels på ett spel med arbetsnamnet Condor. Det är ett co-op-lir i samma värld (hus) som Control, och utvecklingen ska ha dragit igång på allvar. Slutligen jobbar de på remakes av de två första Max Payne-spelen.

Vad finnarna än har på gång så kommer det troligen avtäckas på någon av de stundande spelshowerna. Vi har Playstation State of Play vid midnatt i natt, Summer Game Fest börjar klockan 23 fredag den 7 juni, och Xbox Games Showcase rullar igång klockan 19 söndag den 9:e.

Läs allt om spelsommaren 2024.