Ruthless Arma Milsim Rekryterar!

Medlem
Ruthless Arma Milsim Rekryterar!

[Arma Refogrer]
Spela realistisk och engagerande milsim på svenska!
[Ruthless Arma Milsim]

Vi är ett gäng som spelar Arma Reforger två gånger i veckan under uppstyrda former.
Vi spelar två gånger i veckan:
Träning på onsdagar, 1900-2100
Operationer på söndagar, 1800-2100. (alla tidsangivelser i GMT +1)

Vi spelar del av ett lätt skyttekompani, bestående av en skyttepluton samt plutonsledning. Vi framrycker i egna lätta fordon. Vi löser varierande stridsuppgifter så som försvara och anfall inom kompanis eller bataljons ram, störstrid på fiendens djup eller fredsbevarande/fredsframtvingande uppgifter.
Vi eftersträvar realism och inlevelse i våra operationer och träningar. Vi nyttjar svenska uniforms- och vapensystem och svensk signalering, samt ett antal realismhöjande moddar.
Vi nyttjar *ej* sådant "Yes sir, no sir" som vissa andra klaner gör, och vi kommer aldrig att spela en operation då hela klanen patrullerar och bemannar o-plats utan att något händer bara för att det är "realistiskt".

Vi kör främst våra egna spel d.v.s att vi planerar och bygger våra egna operationer. Men det förekommer även samspel med andra klaner så som Arma Finland.
Vi har inga förkunskapskrav. Alla rekryter får genomgå en GSU (Grundläggande SpelarUtbildning) som tar ungefär 2-3h och syftar till att upprätthålla en grundläggande kunskapsnivå i hela communityt. Efter godkänd GSU blir nya rekryter tilldelade en grupp och befattning i vår skyttepluton. För spelare som vill byta befattning hålls även workshops för befattningsspecifika förmågor efter behov.

Krav:
Möjlighet att delta aktivt:

  • Om man inte är upptagen av IRL-grejer så är man med och spelar på söndagar och onsdagar. När du har fått din roll i en grupp så kommer gruppen sakna den rollen.

  • Är minst 18 år gammal. Detta för att inte störa ev studier.

  • Har fungerande mikrofon samt äga Arma Reforger.

Gå med genom att kontakta oss på Discord: https://discord.gg/Tt8gEcKV
Se även vår hemsida: https://armamilsim.se

1
Skriv svar