Har du varma minnen av den trådlösa Gamecube-kontrollen Wavebird och är ute efter ett nytt styrdon till din Nintendo Switch? Då kan Nyxi ha en optimal produkt. Nyxi Wizard
lånar friskt från Wavebird och klämmer även in lite modern teknik som ser ut att kunna göra den till ett riktigt stabilt alternativ till ens Switch.

Något som lär få en del användare att vända blicken mot den är att den använder magnetbaserade Hall Effect-joysticks, vilket enligt Nyxi innebär att de aldrig kommer att utveckla den förhatliga "drift" (ofrivillig inmatning från joysticken) som en hel del av Nintendos egna joy cons drabbats av.

Vidare frestas vi med axelknappar med kort aktiveringsavstånd, upplysta ABXY-knappar, extra knappar på kontrollens baksida och utbytbara joystick-ringar, vilket innebär att man till exempel kan använda åttakantiga till fighting-spel.

Kontrollen går lös på 70 $ (motsvarande 730 kr) och listas i skrivande stund som utsåld, med möjlighet att skriva upp sig för att bli underrättad när den blir tillgänglig.