Inlägg av Aloysius

Inlägg som Aloysius har skrivit i forumet

Ravenlok på Gamepass, ganska kul och kort spel.

Red Dead Redemption
Open Roads
A Short Hike

Skrivet av Weeks_death:

Man säger "talanger" får gå. Vad är det som är så talangfullt med de som går. Jag har bara gjort banor till spel, och vi snackar många år sedan. Vill inte hävda att dessa blev så bra, men med tanke på energin och tiden jag la i detta så, kan jag inte uttrycka att man behövde så mycket talang. (Alla vi som jobbar med något där ute; säger ni att ni har talang för det det ni gör? Jag är laborant och skulle säga att att jag gör mitt jobb; varken mer eller mindre 😁)

Jag vill inte vara dryg/otrevlig eller förringa någon eller någons förmåga, men krävs det så mycket talang för att göra de moderna spelen idag? Det verkar ju finnas många hjälpmedel för att få det att funka; hjälpmedel från de som utvecklar "motor" osv.

När man hör om spel som PoE som går runt på 8 pers (om det verkligen stämmer) så undrar man vad som övriga personer gör i ett spel som Diablo 4 (bara ett exempel; vill inte spotta på D4).

Ordet "talent" har en lite annan betydelse som corporate buzzword än det svenska "talang" även om det står att det betyder samma sak i ordlistan.

Trippel-A, kvadrupel-A, kvintupel-A, sextupel-A, septupel-A, oktupel-A, nonupel-A, dekupel-A och så vidare.

Spelade igenom Super Mario World i söndags. Det håller fortfarande och de 96 utgångarna tar lagom lång tid.

Vad ligger ett B-spel på då?

Pentiment, jag gillade verkligen nördigheten i det och att till stor del höll sig historiskt rimligt.

Lite besviken att de släpper det nu och inte sent i november.

Skrivet av MLundin:

För en direkt tillbaka i tiden till Facebook-grupper var en grej, där man bjöd in massor till dessa (oftast med något slags altruistiskt, normalt som vedertaget många kände starkt för) för att därefter tvärt byta namn till något helt annat, kontroversiellt :O.

Ja, just det, det gav ju upphov till massor av svarta kvällstidningsrubriker när Carita hade gått med i "Vi som tycker kattungar är söta!" och sedan visar sig vara med i "Vi som tycker Hitler var en rätt skön kille ändå"

Är du en retro spelare eller vintage spelare?

För att svar med ett vintage-uttryck:

Den där frågan är bara trams. Du får inget svar därför att det är trams!

Super Mario Wonder, klarat spelet alltså, inte klarat alla banor eller tagit allt innehåll. Det tror jag inte att jag orkar, även om det är ett roligt spel.

Jag har varit mycket flitigare än jag brukar på spelfronten i år. Har fixat Platinum Trophy i både Spider-Man 2 och Assassin's Creed Mirage senaste månaden.

Jag tyckte den första filmen var helt okej matinéaction.

Skrivet av Rydell1986:

Med tanke på att du kan smyga på dig 15 fiender bakifrån utan att någon märker det, lär döden inte vara svår att undvika

Skrivet av Volvomedhundochvovve:

Okej. Men jag har redan spelat ut det och är inte sugen på att spela det igen.

Vad glada och positiva ni är! 😀