Inlägg av trickeh2k

Inlägg som trickeh2k har skrivit i forumet

Hoppas mer på nytt Civ än Xcom faktiskt.

Får se om man lyckas stå emot att köpa en konsol…

Skrivet av baxtex:

Tricket är väl hitta barn som är lätta att locka in i spelmissbruk med loot lådor etc så har man nog en god inkomst.

Inte direkt en köpstark målgrupp. Du vill ju få in personer som har egna pengar att spendera.

Ja, jag tror det är extremt tufft att få lönsamhet i det. Du måste ju ha ett spel som är lika bra som andra spel du betalar pengar för men sedan hitta både en lönsam betalningsmodell som folk är villiga att betala för samt lyckas hålla intresset för spelarbasen. Det är ju rätt riskabelt. Det är många timmar utveckling, sedan pr och sedan ska man försöka få avkastning på det och underhålla spelet.

I asien är det mer gångbart, här i väst tror jag det är tufft att slåss med de stora etablerade drakarna.

Har svårt att se att han kommer sitta kvar. Utöver Game pass så har det ju varit nederlag efter nederlag med några sällsynta undantag. Hur mycket av allt detta som är Phils fel vet jag inte, men han står överst och då är det han som är ytterst ansvarig. Jag gillar Phil och hur han resonerat/visionerat men det går inte att komma undan att Xbox haft det rejält kämpigt över två generationer. Någon gång måste ju förtroendekapitalet vara förbrukat, jag tror inte han blir kvar.

Killed by Google är ju en grej. Killed by Microsoft hade jag inte väntat mig skulle segla upp som en contender.

Skrivet av Tomas Helenius:

Ja, redaktionen utser. Vi förtydligar.

Ah, ok då är jag med. Lite roligare om vi också fick rösta kan jag tycka.

Fattar inte riktigt. Är det bara redaktionen som kommer med åsikter?

Verkar som om det är ett bra spel men värt att vänta tills de patchat och släppt lite mer content om du inte älskar pvp mot främlingar.

Tomas kommer vara stolt över dig. Jag med.

Battlefield spelen är gjorda för att vara live service, ingen som bryr sig om det är live service det är den mediokra implementeringen av live service som är dålig. Så många spel släpps halvtomma eller halvfärdiga och sedan får man det "drip fed" lite då och då tills att det, i bästa fall, är ett komplett spel ett år senare.

Jag vill att mitt Battlefield eller motsvarande ska vara live service, men det var länge sedan de gjorde det på ett bra sätt som gör att jag tänker ge dem förtroende dag ett.

Skrivet av Brona:

Trist om han får sparken för att säga sanningen. Men en community manager ska bara låtsas vara på spelarnas sida, precis som en HR manager bara ska låtsas vara på de anställdas sida.

Den här snubben har inte varit på någons annan sida en sin egen, vilken sida den reppar för stunden har varit totalt olika.

Han har ju bettet sig som en idiot mot communityt också, att det här skulle vara anledningen låter ju mer som någon grandios föreställning om sig själv. Jag tror snarare att det under hela tiden haglat in klagomål mot honom och att detta nog var droppen.

Ska bli intressant att följa utvecklingen av detta.

Mer exklusiva spel och mer MTx, annars får det vara! Helst låst till 30 fps, jag vill ha en filmisk upplevelse.

Plastfällan - The Game.

Co-op survival & ARPGs