Inlägg av pizzaishot

Inlägg som pizzaishot har skrivit i forumet

Microsoft kan nog styra upp företag bra mycket bättre än Activision Blizzard. Blizzard behöver nya ägare och arbetare som inte säger ''ni vet inte vad ni vill ha''. Något jag hoppas på är att Microsoft tar Blizzards forum på allvar och faktiskt kommunicerar med spelarna som delar med sig av förslag och har synpunkter. Har ofta suttit på Blizzards forum och EU forumet är heldött, där finns inga devs alls, bara någon moderator som kommer in om ett samtalsämne spårar ur.

Jag spelade spelet i ungefär 60 timmar och det kändes som att spela en alpha där allt fortfarande var i planeringsfasen. Det kändes som att jag betalade för att speltesta spelet åt Dice och EA.

- Helikoptrar och Jetplan totalt dominerar tanks och infanteri.
- Du kunde åka upp för väggar med hovercrafts.
- Banor är stora och dåligt designade (tomma) och helt värdelösa som infanteri.
- Orkanen som var deras enda (roliga) grej betan är bara ett irriterande hinder.
- Det finns inga båtar i spelet, bara helikoptrar, tröga jets, tanks och några andra mediokra fordon.
- Anti-armor ammunition var skrattretande dåligt, du måste skjuta ett fordon med kanske 100-200 skott.
- Skittråkiga operators som gör att du inte kan planera någon taktik alls..
- Spelet känns mer som en blandning av Apex Legends och Call of Duty, INTE Battlefield..
- Fanns ingen riktig scoreboard eller några stats alls när jag spelade, det fanns ingen anledning alls att spela detta ofärdiga spel förutom att låsa upp nya vapen, vilket jag gjorde med uttråkning.

Det finns så mycket som är ofärdigt och dåligt med detta spel. Orkar knappt lägga tid på att skriva vad som är dåligt med spelet för att det finns andra bättre spel att lägga tid och pengar på. Köpte nyss Hunt:Showdown och där har ni ett ROLIGT spel, som Dice försökte kopiera med deras astråkiga och meningslösa Hazard Zone..

1. Silent Hill 2
2. Starcraft 1
3. Omöjligt att välja en trea

Spelet flyter på bra men när de stängde av servrarna ett tag så gjordes någon slags rollback så att jag förlorade runt 15 levlar i normal, samt lite bra saker jag hade hittat. Nu är jag runt level 65 och ska köra igenom Hell så att jag kan börja göra runewords i bra grejor.

Skrivet av r4v3nl0rd:

Är Baalruns nåt liknande "rifts" som finns i Diablo 3? Har kört trean ofantligt mycket, men vad jag förstått det så är D2 mer "hardcore" överlag?

Det finns en massa olika runs i Diablo2 för både experience och magicfind. Om du spelar casual så är det väldigt bra att spela Chaos och Baal runs i normal, nightmare och hell för att få levlar och bättre gear, sedan kör du Hell på heltid när du klarar det. När du levlar borde du inte stirra dig blind på att få så bra saker som möjligt, levla upp tills det går trögt i en svårighetsgrad och när det går trögt i Hell så är du redo att farma på riktigt. Läs på lite om runewords så kan du få riktigt bra saker utan att behöva magicfinda.

Chaos runs - Du dödar Diablo och hans minions, för experience och loot.
Baal runs - Du dödar Baal och hans minions, för experience och loot.
Cow runs - Du dödar en massa kossor, ungefär som Whimsyshire fast mycket bättre..

Ett run är att någon som ett exempel skapar spelet Chaos 1 som är ett bra ställe att farma och när Diablo är död så lämnar alla och någon skapar spelet Chaos 2 och sedan håller det på så tills du är nöjd.

Rifts i Diablo 3 är bara ett sätt att göra resten av spelet helt värdelöst. I Diablo2 behöver du bruka alla akter beroende på vart du vill farma, I Diablo3 öppnar du bara en portal i stan. Anledningen till att Diablo3 fick Rifts var att de som skapade grundspelet skapade ett obalanserat spel utan vision. Rifts gav utvecklarna ''ett nytt spel'' som de lätt kunde balansera. Grundspelet i Diablo3 är bara byggt för storyn ''som är skit'', det har aldrig funnits något kul sätt att farma utanför Rifts, för att bossar har aldrig haft bra loot.

Diablo2:Resurrected är det enda spelet som lockar just nu. Har spelat alla andra spel som det skrivits om i denna tråd och nej, inget av spelen klår Diablo2 i det stora hela.

Det går att förinstallera spelet nu. Ungefär 30 GB =]

Spelade betan några timmar och det är en tråkig MP40 simulator där alla kutar omkring med SMG och bara sprayar. Spelar du någonting annat än MP40 så ligger du i underläge för spelet är inte balanserat för fem öre. Själva spelet är på tok för snabbt för att spela någonting annat än SMG. Sedan så tyckte jag att spelet kändes ganska dåligt optimiserat, 80+ fps kändes ibland lite som 40 fps.

Angående fuskare så dog jag ibland av wallbangers som bara sköt genom en vägg utan anledning men det är inte anledningen till varför jag ledsnade på betan. Vanguard känns som en expansion där de bara ändrat modellerna, SOM VANLIGT. Äger du något annat CoD så kan du lika gärna spela det spelet, eller Warzone som är gratis och faktiskt ett helt okej spel om du bortser från alla fuskare.

Bordet såg helt okej ut för att kosta 995 kronor för 160x80. Det kanske blir ett köp om det bordet är stabilt för att bordet ''hemmabygget'' jag har just nu knakar och går snart av på mitten..

Detta är ju bara bra för alla som köpt Diablo 2: Resurrected som släpps den 23 september!

Skrivet av uberpwnage2.0:

Jaha du menar att du har knappar på vänster och höger om musen? På något sätt tolkade jag det som att du menade att mushjulet kunde typ styras lite åt vänster eller höger och agera knapp...

Hjulet kan tryckas åt höger och vänster som en knapp.

Ultrawide förstör hur spelet är menat att spelas. Alla som klagar verkar inte förstå att spelet är i grunden byggt för 800x600 och inte 3440×1440. För att få ultrawide att fungera som normalt så måste de bygga om spelet för att du är inte menad att kunna attackera monster och teleportera till ställen som du egentligen inte ska kunna se. Fördelarna med ultrawide kommer att bli galet många när spelare väl kommer in i endgame och inte bara kutar omkring i act 1-2 normal. Jag har ingenting mot höga upplösningar men det är bara korkat att ha så höga upplösningar att det förstör spelet.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Med risk att låta dum, men trycka hjulet åt vänster och höger? Denna, likt alla möss, kan man trycka ned hjulet och använda som en knapp. Vad för möss kan man styre den åt vänster eller höger och att det agerar ett knapptryck?

Låter verkligen intressant, och något jag helt missat.

Jag använder en Logitech G502 och på den har ett hjul med högerknapp, vänsterknapp, mittenknapp. Razer Basilisk V2 med flera har också något liknande. Väldigt ofta så har dessa möss pilar som pekar ut åt båda hållen som visar att hjulet går att trycka sidled. Alla nyare möss har egen programvara så att alla knappar är programerbara.

En mus utan en hjul som kan tryckas åt höger och vänster som knappar är ingenting som lockar. Jag tycker att alla spelmusar ska spendera lite mer pengar på att få ett riktigt bra hjul som kan göra mer än att snurra. Köpte en G502 för något år sedan och jag kommer aldrig att köpa en ny spelmus som bara har ett hjul som snurrar. Det absolut bästa med ett hjul som extraknäcker som 3 knappar istället för 1 är att det är fånigt bekvämt att trycka hjulet åt sidorna, speciellt med pekfingret.

Körde några rundor och spelet var lite intressant men ledsnade snabbt då det är ett svampskjutarspel. Du kan som ensam spelare inte göra ett jota om 2-3 spelare anfaller dig samtidigt. Jag är väldigt duktig på att sikta men det spelar ingen roll i detta spel då det handlar om mändgen skott och inte hur bra du siktar.

Hur tycker ni att de ska gå till väga så att spelare ska kunna använda ultra-wide resolution när spelets grundpelare är byggt för 800x600? Att tillåta Ultra-wide skulle göra att du ser fiender stå och vagga afk vid skärmkanterna och ge snuskiga fördelar i multiplayer när du ser mer än andra spelare på skärmen.

Kolla på denna så fattar ni varför spelet inte funkar för ultrawide utan att ge stora fördelar:

Texturerna som Capcom stäms för är plagierade från vad som finns i bilderna. Mönster är på tok för lika för att det ska vara ett knasigt sammanträffande. Det är lagligt att skapa ett verk ungefär likadant som någon annans men du får inte redigera någon annans verk och kalla det för ditt eget, för det måste du ha tillåtelse, speciellt om du vill tjäna pengar för ''ditt'' verk. Capcom har anställda som beter sig som om de gick i grundskolan där lärarna är ganska okej med att barnen snor bilder till sina presentationer då det inte är kommersiellt. Stora företag som Capcom har råd att anställa och skicka ut fotografer över hela världen för att ta bilder, Urban Explorers skulle vara perfekta fotografer för spel som RE.

Gillade verkligen smyckena men att betala 800+ för ett smycke är ingenting som lockar mig. King Ice är en ganska dyr på sina smycken.

Att det är jobbigt att få ihop är sant men ännu mera sant är att Blizzard inte har något nytt eller spännande att visa upp. Det enda som hade varit roligt med ett riktigt Blizzcon hade varit att se cosplay tävlingen. Blizzard hade blivit tvingade att prata om Immortsnark om de valde att hålla ett vanligt Blizzcon, vilket är en marknad som nästan bara tilltalar länder inom Asien.

Det ser ut som att de har en blandning av nutid och framtid och att de har tagit sig kreativitet att skapa något som inte försöker efterlikna en simulation av nutida krigsföring, vilket är bra för att Dice knappast kommer att försöka sig på att förnya Squad eller Hell Let Loose, även fast jag önskar att de gjorde detta.