Inlägg av kaffe_is_life

Inlägg som kaffe_is_life har skrivit i forumet

Blir till att skilja sig och lira med streamingtjänst på eget gamestreaming nätverk för bästa upplevelsen.

Hade ingen aning om vem han var innan jag kollade på hans video där han berättade om cancern. Hans utstrålning även i det helt horribla scenariot var något av en anomali. Han kommer vara saknad av många.

Jag tröttnade snabbt på antikapitalisttjatet i puter worlds. Kändes som att allt bara handlade om det.

Tror inte att bristen på tillväxt är problemet, utan det är snarare företagens orealistiska förväntningar på den. Vad väntar de sig egentligen? Att varenda kotte på jordklotet blir en köpberoende gamer?

Wasteland 2. Haft det i backlogen i sisådär 10 år bara.

Lite lustigt att man inte ser +30 fps som någon större skillnad.

Hellblade 1 var i mitt tycke inte särskilt bra. Striderna var simpla och pusslen tråkiga. Förstår inte riktigt hypen över tvåan.

State of decay 2 går varmt på min steam deck.

The day before lägger ner

Saknades stöd i pc-branschen...

Frågan är hur många av dessa användare som loggar in någon gång i månaden för att claima, och eventuellt testa, ett av Epics gratisspel. De gör lite väl mycket förlust för att kunna säga sig vara nära Steam i popularitet.

Skrivet av robbis:

När Bioware pratade (länge) om att de skulle släppa Anthem 2.0 för att spelarantalet var obefintligt. Det hela slutade med att de tvärvände och lät liket ligga.
Fast jag kanske har fel här. Verkar som att spelet har gått bättre på sistone.

Jag känner lukten av Anthem 2.0...

Skrivet av Zidious G:

Har aldrig fattat varför just spindelrädda fått en gräddfil i spelbranshen? Folk har fobier för allt möjligt. Blod, ormar, ödlor, clowner etc. Varför just spindellägen? Är det värre än de andra? 🤣

Kanske är en fobi som är mest utbredd bland kvinnor, och ett sätt att få fler kvinnor att spela. Verkar långsökt men jag fattar inte heller. Kan vara så att spindlar är ett sånt klassiskt spelmonster också. Borde ju vara ett bra sätt att exponera sig för sin rädsla annars, men antar att fobikerna älskar att vara rädda.

Får nästan lite control-vibbar av den där nonsensmonologen.

Börjar bli dags att spela igenom fyran.

Skrivet av Kavakava83:

Jag har bestämt mig, just nu, att avsluta alla spel prenumerationer och istället köpa spelen med motivationen att det troligen skulle resultera att jag minskar mitt spelande något och att spelen jag spelar till större delen kommer bli utspelade istället.

Idag prövar jag många spel men ger de aldrig en ordentlig chans just för att jag egentligen inte vill spela dem då det inte är ett spel ”jag” valt ska komma till tjänsten vare sig det är gamepass eller så plus.

Vi får se hur det hela slutar men jag gissar att fler känner igen sig i detta.

Låter som en ypperlig idé tycker jag.
Har kört en hel del på geforce now på sistone, och även om tjänsten är väldigt bekväm så kommer det med visst småskav som oregelbunden skärmuppdatering och, framförallt, kompression.
Gamepass är en annan femma förstås, men generellt ogillar jag att betala månadsvis för en tjänst som jag inte säkert kommer känna att jag får mina moneys worth for.
Konstigt nog blir det en sorts stress i bakhuvudet att man måååste spela för att inte förlora pengar!
Har ju blivit en hel del i backlogen under åren, men ett spel som jag verkligen ser fram emot är Alan wake 2. Kunna pröjsa för det och lira igenom hur många gånger man vill utan att fundera på om det när som helst kan försvinna från tjänsten. Slår nog till på det. Happy gaming!

Kommer aldrig glömma den skräck jag kände när jag spelade resident evil 7 i vr. Minns att jag tänkte:Vad är det för sjuka j**** som jobbar på Capcom?!

Man undrar ju lite

varför de inte kunde släppa det ett på natten i fredags istället. Men iofs makes sense. Spelarna fick bekanta sig med 2.0 och hinna ikapp lagom tills expansionen startade. Sjuuukt sugen men satsar på att inte spela det verklighetsbaserade walking dead imorgon. Sömn är heligt trots allt.

Ja, tänk den dag det blir ett etiskt dilemma att skjuta en AI-motståndare i call of duty.

Hurra