Inlägg av anon_326145

Inlägg som anon_326145 har skrivit i forumet

Skrivet av Molotov:

Japp jag har inget mer att tillägga jag tyckte bara vederbörande hade en sunkig syn som om den drog alla som står för forskningen och användningen/blir hjälp av den för "vidriga människor".

Lägg ner bara!
Sluta lägg till saker som jag inte har sagt.

Skrivet av Molotov:

Ok så du är nu villig att hjälpa forskningen som försökskanin och du tycker att fångar ska vara försökskaniner, tänker du dödsdömda fångar då eftersom helt oprövade saker kan vara direkt farligt?
Har du varit med i nå tester på nått som är tidigare otestat ens på djur? Villig att testa experimentella mediciner?
Det lpter som rent svammel från en som inte har nån aning om hur det fungerar.
Skulle du eller nån i din närhet behöva medicin så är du nog glad att den finns ochbdet är bla tack vare djurförsök.

Ok om du valt den som anledning till att du steriliserat men den har ju ingen effekt utöver att vara nån sorts ståndpunkt som du kan berätta om.

”Du är nu villig” Jag har alltid varit villig att hjälpa till med forskningen. Har aldrig sagt något annat.
Jag tänker inte på dödsdömda fångar utan att man (beroende på vad man sitter inne för och hur man har skött sig) kan få (alltså inget tvång) hjälpa till att testa olika typer av medicin eller annat.
Jag ställer gärna upp eftersom jag inte vill att någon annan skadas. Bryr man sig inte om vad som händer med andra djur, då är man en vidrig människa.

Ja, det är en ståndpunkt som jag har, men har man inte det så kommer det aldrig bli någon förändring. Sen är jag inte den enda som har gjort det pga att vi är för många människor. Såg även en på nyheterna för flera år sedan som också hade gjort samma sak pga samma anledning som mig.

Skrivet av filbunke:

Att använda fångar med löfte att de skall få straffreduktion är vidrigt. Oberoende av om de går med på det eller inte.

Det är mycket vidrigare att tvinga någon som inte är med på det.

Skrivet av Molotov:

Men det är inte fel med djurtester.
Du är inte villig att vara försökskanin men tycker att andra ska vara det.
Finns många som är hjälpt medicinskt tack vare djurförsök
Att du börjar gråta kan jag inte rå för i det här fallet. Man kan inte vara så bortskämt och priviligierad att man inte tål att höra hur bla verkligheten fungerar och för att man själv inte berörs av det utan blir "fly förbannad" på saker som resulterar i att många får hjälp.

Men vi kanske bara behöver mer c vitamin så löser sig allt

Har försökt spela lite men fått svårt att koncentrera mig pga dig.
Men jag ska försöka svara dig.

Ja, jag skulle verkligen kunna tänka mig att låta forskare testa saker på mig. Jag har även skrivit in att man får använda min kropp till tester / forskning den dagen som jag har dött.
Skulle även kunna tänka mig att se att fångar skulle kunna få användas inom forskning om de har skött sig, så att de eventuellt skulle kunna få ner sitt straff och komma ut tidigare.

Det jag menar är att en människa har möjlighet att få välja själv om de skulle vilja det eller ej men ett annat djur har inte det. Det visar bara hur grymma människan är och det är så fruktansvärt vidrigt.

Det som gjorde mig ledsen var att du hånade mig för att jag hade steriliserat mig eftersom att det finns för mycket människor på jorden. Det är ett val alla har rätt till och orsaken till beslutet kan så klart vara olika från person till person.
Jag tycker själv att fler personer skulle göra som mig för att försöka få ner antalet människor på jorden då vi tar upp en så stor del och tar plats från andra djur som skulle behövas bättre för jorden och vår natur.

Skrivet av Molotov:

Du svarar inte riktigt på frågan.
Så du låter dig själv eller närsående stå över ett botemedel som man vet fungerar till 100% men är testat på djur och tar ett otestat botemedel där resultatet kan vara från plågsamdöd. låter inte troligt.

Vem tänker "tycker det finns för många människor på jorden, jag går och steriliserar mig". Att folk väljer att sterilisera sig förstår jag och bryr mig inte om men jag tror knappast nån tänker så där 😂

Nej jag känner inte dig men det låter som du skriver för att legimitera nån sorts ideologi.

Tycker att du är jävligt elak just nu.
Jag tog upp om hur fel det är med djurtester och att det får mig att börja gråta. Du tar upp om det med överbefolkning och jag tog upp om att jag steriliserade mig pga det. Sen bara hånskrattar du åt mig 😢
Sitter här i soffan och skakar just nu och håller på att börja gråta.

Nej, jag tar fan mig och loggar ut här från just nu. Orkar inte med dig. Hej…

Skrivet av Molotov:

Tror inte du skulle säga så om det för dig eller närstående stog mellan dödlig sjukdom och ett botemedel som har testats på djur och sen människor mot att vara försökskanin på ett otestat botemedel där resultat är okänt från plågsamdöd eller helt frisk.
Jag tror inte det minsta på att du baserade ditt beslut att sterilisera dig på antalet människor på jorden.

Då känner du inte mig!
Jag skulle ALDRIG skriva något här som inte stämmer. 😡

Skulle jag få välja så skulle jag ta ett botemedel som är testat på människor framför allt annat och ja, jag valde att sterilisera mig för att det redan finns för mycket människor och jag vill inte vara med och se till så att det fortsätter bli för många människor.

Skrivet av Molotov:

Ganska så ignorant.
Utan tester på djur innan människor skulle mycket inom dagens sjukvård bla inte finnas.
Men det är klart, det har ju gjort att vi lever längre och blir fler vilket tär på naturen osv, om man ser det på så sätt.
Det finns värre saker att bli "fly förbannad" på om man säger så imo.

Vilket visar att många människor är väldigt sjuka i huvudet som överhuvudtaget kan tänka sig att göra så istället för att få in frivilliga att göra tester.
Men samtidigt är det ju som du säger att det finns för mycket människor på jorden, det är därför jag valde att sterilisera mig.

Så länge som man testar det på människor som givit sitt medgivande så har jag inget emot det.
Men jag blev fly förbannad och gråtfärdig här hemma när jag läste om det för första gången här på FZ när de hade testat det på en apa. Jag hatar verkligen djurplågeri och djurtester. Det är så sjukt och vidrigt.

Skrivet av Alienshade:

Spelar inte på pc så jag väntar saltigt och extremt bittert på en Switch uppdatering. Ha ha! Skoj att fler spelar nu det är ett trevligt spel. Tyvärr så klarar jag oftast bara att spela det fram till andra sommaren innan jag får nog. Jag är väldigt sugen på att försöka igen och kanske komma till den mytomspunna ön någon gång.

Det tycker jag verkligen att du ska göra.
Det var riktigt kul när de lade till Ginger Island 🙂

Jag har aldrig spelat det men tycker de att de är klara med den serien så ska de verkligen inte göra något mer heller, inte ens om fansen vill.
Har sett allt för mycket där fansen har fått bestämma och jag önskar att de inte hade lyssnat på fansen. Risken är allt för stor att det bara blir skit om man fortsätter ändå.

Bättre att se fram emot remakes av serien om 10 eller 20 år. 🙂

Skrivet av Siegfried:

Tyvärr lär den försvinna, men när det händer lär jag nästan helt sluta spela nya spel.

Jag tror också att det kan hända. Det kommer tillslut till en punkt när det blir för dyrt att tillverka nya konsoler.

Jag kommer också att övergå till andra alternativ den dagen när det inte längre lönar sig att göra nya konsoler.
Har inga problem att hålla mig till äldre konsoler men problemet är ju att stödet för dessa tillslut försvinner och vissa spel kommer bli alldeles för dyra.

Skrivet av Gertzy:

Och tydligen hölls diskreta demouppvisningar av tredjepartstitlar under Tokyo Game Show på Switch 2 som visade hur bra de kan köras på nya konsolen!

Jag har för mig att jag läst att Nintendo nekar till att det har hänt att de visat upp Switch 2 bakom stängda dörrar.
Men om det är så att det har hänt så kan ju Nintendo eventuellt ljuga för att försöka tysta ner det. Vem vet?

Det klassiska Lucasarts äventyret hade jag till NES när jag var liten. Riktigt kul.

Sen tre andra spel som översatts till svenska som inte var med i Quizet är remaken av Spyro trilogin. Min dotter har de på sin Switch. Lite ovant men ändå kul att de pratar svenska, vilket jag tror underlättade för min dotter. Hon har efter det klarar av Spyro 3 vet jag i alla fall.

Ridgeside Valley och Stardew Valley Expanded installerades här hemma igår kväll. Jag tittade på lite när det spelades och blev själv sugen på att även få undersöka vidare i de två moddarna (Ridgeside har jag kollat förut så jag är väl mest nyfiken på Expanded) och även undersöka vidare bland det nya från uppdatering 1.6 men tyvärr är datorn upptagen hela dagen idag 😕

Hoppas att jag får spela lite ikväll / i natt.

Hur orkar man lägga så många timmar på ett spel?
Jag blev imponerad av mig själv att jag kom upp i över 100 timmar på Dragon Quest XI.

Jag har testat uppdateringen lite själv idag. Har inte hunnit testa så mycket nytt men har gjort en ny fil på den nya gården.

Switch 2.
Playstation har jag inte varit intresserad av sedan Playstation 3.

Sen beror det på när jag köper Switch 2. Kommer konsolen kosta över 5000 kronor så får jag vänta ett bra tag innan jag köper någon men skulle den kosta under det eller om det kommer två varianter vid lanseringen, alltså en standard och en billigare version så kommer jag köpa den billigare versionen istället, även om den billigare inte skulle ha någon plats för fysiska spel.

Vill tillägga

Skrivet av LancelotSwe:

Det finns alltid saker att göra och det man gör är bra gjort. Att förbättra och vattna sina odlingar är rätt så mysigt, tråkigt att vattna när det blir för mycket men då vill man satsa på att skaffa sig sprinklers, då måste man ner i gruvan för att bryta järnmalm.

Samtidigt som man pratar med lokalbefolkningen och lär känna dem, deras konversationer är enkla men välskrivna.

Det är ett riktigt mysigt spel, så gillar man att inte stressa utan bara känna in spelet så är det absolut ett bra spel. Men gillar man inte den grafiska stilen eller farming överlag är det inget för dig.

Men det finns skäl till att spelet har 98% positiva recensioner, av över 500 000.

Det som jag också gillar med det är att om man spelar på datorn så finns det tips på deras hemsida hur man moddar spelet och lägger till nya platser och karaktärer med mera.
Är inte så mycket för dataspel men är avundsjuk när det kommer till allt som man kan lägga till i PC versionen.

Var inne och tittade på det på datorn igår direkt efter att det hade släppts. Såg bra ut, längtar tills uppdateringen kommer till Switch med.

Skrivet av lasselason:

Det låter rimligt med en utannonsering i Juni, å andra sidan är det svårt att förutspå Nintendo och deras tillvägagångssätt men på något sätt känns det plausibelt.

Om det stämmer så kanske nästa konsol släpps innan jul trots allt.
Blir spännande att se.

Ja, det kan vara svårt att förutspå Nintendo. De brukar komma med överraskningar.