Inlägg av Påskmust

Inlägg som Påskmust har skrivit i forumet

Snark på den.

Skrivet av CARTMAN:

Det där borde vara kriminellt beskrivet. Hehe

Det är för stort för er med familj. För oss eviga ungdomar så sitter det perfekt.

Problemet är att storyn tappar momentum ju mer utdragen den blir. Den hade kunnat vara kortare och tightare och det hade gjort spelet ännu bättre i mina ögon.

Skrivet av kebbe:

Lite märkligt att vissa verkar vänta sig att försäljning skulle gå upp med varje del när man tar vad som borde vara ett spel och styckar upp i tre fullpristitlar proppfulla med utfyllnad. Har ett spel tre akter med achievments så har 80% låst upp första, 50% andra och 20% tredje, räkna om det till VII-1, VII-2 och VII-3 så är det verklighetsfrånvänt om man tror att miljoner nya spelare hoppar på tåget vid del 2 av 3. Särskilt när första spelet redan släppts till bättre plattformar och varit på rea (knappt men ändå bättre än 750kr).

Tänkte samma sak. Kollar man trophystatistiken på Playstation så har 35% klarat det sista kapitlet i första spelet och just nu så verkar Rebirth ligga på samma nivå.

Attans, hade blivit full pott om jag inte varit för snabb.

Skrivet av Saurfange:

Resident Evil köpte jag. Var det bara jag som även köpte Resident Evil Directors Cut? Det var 599kr igen för ett nästan identiskt spel 🤣👍

Det var väl den versionen som hade den här underbara musiken?

Han blir säkert kvar. Han var en sån frisk fläkt när han tog över after Matrick men nu känns han så himla trött och det känns som han har tappat mycket av sin cred bland gamers. Men ja, han blir nog kvar trots det.

Skrivet av Foxmulder:

Gud vad jag ser fram emot att spela det här spelet. Assassin's Creed är som comfort food för mig.

Comfort food beskriver det bra. Spelen gör oftast inget jätteimponerande men ibland vill jag bara springa runt i en stor värld och samla grejer och utföra mindre aktiviteter och då passar AC utmärkt.

Jag har spelat Fortnite i flera år och jag känner verkligen inte alls igen den kritik som nämns här. Har aldrig sett en klocka räkna ner i shopen förutom den som visar när nästa refresh är, men det kan ju knappast vara problematiskt när vi vet att shopen ändras samma tid varje dag. Kanske ser det annorlunda ut i olika länder?

Hoppas!

Hulst verkar vettig men jag antar att det är Nishino som är ansvarig för PC/PSN-debaclet, så det bådar kanske inte så gott. Dum idé att låsa folk från att spela deras spel.

Skrivet av Sebastian Lind:

Ha i åtanke att spelen på den här listan inte bara är med för att de är "bra", utan också för deras betydelse för spel som helhet. När Barbie kom 96 sålde det sanslöst bra i USA till en helt ny målgrupp -- unga tjejer. Barbie visade att det går att bredda publiken långt innan andra titlar som t ex The Sims också blev en smash hit bland tjejer som inte spelat i lika hög utsträckning som pojkar tidigare. Sen var det nyskapande i hur produkten marknadsfördes och såldes i affärerna, men ja, nog om Barbie.

Samma för Wii Sports. Kanske inte de mest banbrytande spelen, men Wii Sports krossade också barriärer och gjorde spelandet mer mainstream bland äldre och så kallade "casuals".

Så, ur det perspektivet är Barbie och Wii Sports minst lika viktiga som de andra spelen på listan.

Absout, jag säger inte att spelen inte platsar i Hall of Fame, jag tycker bara att ett spel som Asteroids borde hamnat där före The Last of Us.

Känns som att dom här äldre ikoniska titlarna borde ha valts in före Wii Sports, The Last of Us och Barbie.

Fantastisk studio. Spyro och Ratchet & Clank har skänkt mig så mycket glädje genom livet. ❤️

Borde ta och testa Sunset Overdrive igen också, jag körde det bara lite på PC för många år sedan men det klickade inte riktigt då.

Jag gillade verkligen första avsnittet men sen tröttnade jag när huvudkaraktären blev helt fixerad av den där tjejens bröst. Visst, han är 15 år och vill "klämma lite" som du säger, men om det är något jag har svårt för när det kommer till anime så är det just översexualiseringen som så ofta förekommer. Trodde det var något jag skulle få slippa i Chainsaw Man så när det dök upp så blev jag bara less.

Men jag har varit sugen på att ge den en andra chans då jag som sagt gillade första avsnittet väldigt mycket.

Känns som ett väldigt intränat svar på en fråga hon visste skulle ställas. Bara massa bull som vanligt.

Plockade upp The Walking Dead TV-serien igen nyligen och blev sugen på ett zombiespel så har faktiskt funderat på att testa det här. Kul att det fortfarande uppdateras, verkar lovande.

Skrivet av Alexraptor:

Fast då är vi ändå tillbaka till otympligheten igen. Något extra man måste sätta på och ta av på mobilen. Har själv testat sådana lösningar med ROG phone, men har alltid återgått till mina gamla bärbara konsoller.

Inget slår kompakta och integrerade fysiska kontroller.

Någon telefontillverkare borde försöka sig på en Xperia Play igen. Var sjukt smidigt att bara slajda ut kontrolldelen.

Skrivet av Freeman79a:

Jag förstår fullständigt varför Matt Booty lägger ner studion. Och varför VDn fick gå. Förra stora VDn som fick sparken var Bonnie Ross hos 343i. Båda gjorde inte sina jobb. Han visste exakt hur skicket RedFall var i när de släppte spelet.

Okej, så du säger att dom borde ha stängt ner 343i också? Det är ju en väldigt stor skillnad på att sparka en VD och att stänga ner hela studion.

Och nu säger Matt Booty att dom behöver fler spel som Hi-fi Rush.

https://www.theverge.com/2024/5/8/24152137/xbox-hi-fi-rush-ta...