Inlägg av raxogox

Inlägg som raxogox har skrivit i forumet

Oj vad ska man skriva här då? Svårt att komma med något efter alla dessa böcker som skrivits av andra
Själv har jag inte spelat spelet men det är klart man vill gå på premiär ändå Pedro Pascal är grym.

Kan bara instämma med de andra, Lägre tempo! det ska vara tunga rörelser och inte främja noscope och glida runt på marken spelstilen (Se COD)

Jag tycker att BF1 stilen var mycket bättre än BF-V,, de borde behållit den lite mer långsamma, blodiga och "gyttjiga" BF1 stilen och tagit med den bakåt till vad som gjorde battlefield bra från början (se battlefield 2, battlefield 1942)

Det känns ju som att de nu helt kastat bort WW2 temat på Battlefield V och att vi nu måste uthärda en ny cirkel av olika modern warfare och framtids versioner (Hardline? LOL) innan de landar tillbaka till WW2 och då hoppas jag de gör rätt.

Det skulle eventuellt kunna vara intressant om de tryckte in ett Vietnam spel i den cirkeln också.

ESO ser helt fantastiskt ut, världen är väldigt immersive och därför är det synd att både PvP och PvE stilen inte riktigt passar in då det handlar om supersnabbt tempo "FAST FAST!". Exempelvis så i pve dungeons springer man bara igenom till sista bossen och i pvp zoomar det runt en massa trollkarlar och one-shottar alla som inte är dragonknights.

Om de hade saktat ner combaten i pvp och pve för att passa den immersiva världen hade jag spelat.

Hann jag?

Roligt för er som inte är allergiska mot katter

Skrivet av Xlave:

Finns det inte en grupp med eldsjälar som driver saker framåt kan saker snabbt gå snett, och guildet faller ihop.

För att skapa engagemang och ge incitament till folk ska hjälpa till med bördan som är att styra denna stora skuta, finns det helt enkelt en liten DKP-bonus om man väljer att ta på sig ett sådant ansvar.

Synonymer till eldsjäl
entusiast, drivande kraft, pådrivare, idéspruta, idékraft, inspiratör, entreprenör, primus motor

Jag håller med om att eldsjälar bör inneha dessa positioner, men att vara en eldsjäl betyder också att man gör det gratis och inte för att man får extra DKP. Det blir fel och kan leda till dålig stämning.

Discord länken verkar vara utgången

Skrivet av erson:

Uhm finns riktigt bra 2h fury speccs, som är bra i pve.

nej

"Spelare har egen påverkan på vilken loot de får - Ingen korruption av Loot Council"

Samtidigt så kör ni med en
"20 DKP efter en raid till den/de som spelat eller uppfört sig exceptionellt bra. Detta sker genom nomineringar av raidledare/klassledare + två slumpmässiga medlemmar som deltagit i raiden."

Detta är ju samma sak som loot council då DKP avgör vem som får loot och "officers" bestämmer vem som har uppfört sig bra.

Jag vill också påpeka att endast Warrior och Paladin står på Lootlistan för Ashkandi, men ni tillåter inte ret paladiner och Warriors använder bara 2h i pvp som off-spec, Hunters arbetar också med 2h i pvp- mainspec. Hunter borde stå med på den listan.

När jag tittar på den där Trailern får jag känslan att det handlar om låg budget och jag får också känslan av att de nästan riktar sig till samma demografi som de som tittar på Twilight serien.

Det blir så med Fantasy Filmer/serier när man inte går "All out" med budgeten som i LOTR och GoT, Man är inte riktigt där, det känns som att man tittar på en B-rulle.

Jag ställer mig också fundersam till hur upplägget kommer se ut. Blir det att jaga ett monster och dräpa den varannat avsnitt eller är det ett stort monster per säsong?

Hur som helst så kommer det säkert att bli en massa Filler-episoder som präglas av undermålighet då jag misstänker att man inte kommer att bry sig så mycket om karaktärerna, det luktar dålig karaktärsutveckling.

Calle 25 sek

Calle på 39 sek

Calle på 11,8 sekunder

Jag hoppas ju alltid på nya MMORPGs men frågan är om det ens finns någon mening att sitta och hoppas på det nu år 2019?

Det vi såg med Xbox pass, Subscription-based där de signar en massa studios att pumpa spel till dem "Tusentals spel in the making" tyder ju bara på att speltillverkarna inte riktigt anstränger sig, det var en enormt dålig line-up av spel, Spela som en Älg? Lego-racing? Minecraft dungeons, man spelar väl Minecraft för att bygga saker?

Cyberpunk 2077&Halo var det enda anständiga de kom med.

Det som skulle locka för mig är stora MMORPG världar där man kan ha episka PvP slag utan lagg.
men de visade inte något MMORPG? (Destiny är inte ett riktigt MMORPG)

Skrivet av Godofcheese:

Det är väll rätt realistiskt
Dom som suktar efter Classic är personer som klagar och hatar WoW i den formen som den är idag.
Så det skulle inte förvåna mig ett dugg att samma personer kommer klaga på Classic när det inte uppfyller deras förväntningar

Men det är självklart att en viss procent kommer att klaga, det behöver man inte vara något orakel för att förutspå, så är det med alla spel.
Men att varje gång Classic Wow tas upp är det folk som skriver att "andra kommer att klaga" Jaha? man blir bara trött av att läsa dessa kommentarer.

Jag är inte en person som klagar och hatar WoW i dagens form även fast jag suktar efter Classic, jag spelar Retail nu.
Spelade också Vanilla wow när det begav sig och senare också spelat upp 3 karaktärer till level 60 på privat serverar så för min del vet jag att det inte enbart handlar om nostalgi utan hur själva spelet fungerade.

Folk som klagar här om att folk kommer att klaga på classic SMH

blir ett mobilspel