Förhandstittar

Här hittar du våra senaste förhandstittar!

0

Black

Även om Playstation 2 sjunger på sista versen utvecklas det fortfarande en mängd högintressanta spel till Sonys snart sex år gamla konsol. Ett av dessa är Criterion Games mytomspunna Black som först visades för stängda dörrar under E3 2005. I november fick emellertid FZ se det med egna ögon och nu har vi även fått chansen provspela det minst sagt actionfyllda FPS-spelet.

0

Auto Assault

Har man spelat ett mmorpg har man spelat alla, har jag hört någon säga. Tittar man på vad som finns ute på marknaden för tillfället finns det faktiskt lite sanning i det. De flesta massiva onlinetitlar är rätt lika. World of Warcraft, Everquest 2, Lineage 2 och Star Wars Galaxies är, förutom utseendet, egentligen inte så väldigt olika varandra.

0

Rainbow Six: Lockdown

Elfte september-attackerna innebar att två länder fick smaka USA:s militära piska i vad som kallas "kriget mot terrorismen". Men bombattentaten mot tåg i Madrid och London visar, inte helt överraskande, att terrorism fortfarande är en kraft att frukta i västvärlden. Rainbow Six-seriens fjärde del Lockdown är således högaktuell när den dyker upp framåt vårkanten.

0

Dungeons & Dragons Online: Stormreach

Vid sidan om datorspelandet har fortfarande penna och papper-rollspelandet en betydande mängd fans. Denna hoppas Turbine erövra med senaste tillskottet i Dungeons & Dragons-världen – onlinespelet Stormreach.

0

The Sims 2: Arbetsliv

När EA på tisdagen flög över en producent från Maxis till Sverige för att hålla hov var det en sparsam skara spelmedier som dök upp. FZ var såklart på plats och fick veta hur man i spelens värld går till väga för att starta eget.

0

Rise of Nations: Rise of Legends

Rise of Nations startade kanske ingen ny epok inom strategispelsgenren, men det var innovativt, stort och väldigt välgjort. Brian Reynolds som stått bakom Colonization, Civilization 2 och andra stora strategititlar tänker knappast göra sämre ifrån sig med sitt nästa spel Rise of Legends. Frågan är om han kommer lyckas skapa ett spel som bibehåller hans plats bland de stora spelutvecklarna. FZ har lagt vantarna på en tidig version och tar sig en egen förhandstitt på vad som kan bli nästa stora strategititel.

0

EVE Online: Red Moon Rising

EVE Online står inför en ny patch och som FZ:s representant fick jag packa min väska och bege mig ner till Köpenhamn för att ta en närmare titt. Jag kom dit utan någon större kunskap om spelet utöver det som min nyfikenhet gett mig. Men efter att ha fått möjligheten att tala med några inbjudna EVE Online-spelare och männen bakom rymdäventyret blev det allt tydligare att EVE Online är massivt, i ordets rätta bemärkelse.

0

FZ spanar in EA:s kommande spel

Nu i höst firar EA tio år i Sverige och framför sig har man releasen av flertalet stora titlar både till PC och konsol. Under torsdagen bjöd således företaget in den samlade spelpressen för att visa upp sina titlar och FZ var såklart på plats för att insupa intrycken.

0

TOCA Race Driver 3

Racinglir kan det i min mening aldrig komma för många av, förutsatt att de håller måttet. Det inträffar inte det så ofta som jag önskar mig. När jag fick testa första Race Driver blev det lite av en besvikelse vad Codemasters hade gjort med spelet. Det var därför jag skyndade mig att öppna brevet innehållandes en förhandsversion av Toca Race Driver 3, klar till 75%.

0

Razer Copperhead

Förhandstittar på spel är lika vanligt som skrubbsår på barnsben men när det kommer till hårdvara och tillbehör är det mer tunnsått. Idag är vi därför glada för att få visa upp lite bilder och första intryck ifrån Razers kommande värstingmus Copperhead samtidigt som den är på väg ut till butikerna.