Inlägg av 34 Anders Alm

Inlägg som 34 Anders Alm har skrivit i forumet

Katten var ju söt 😊

I Finland hände det igen, efter första service blir ratten skit konstig, inget motstånd o glapp deluxe när jag försöker styra.
Om det nu är en bugg eller något måste det vara fler än jag med detta strul. Händer ju inte annars, bara efter service.
Körningen blir ju därefter sen, man tappar det tyvärr. Ser man resultatet så förstår man.

Får se om jag ens kör denna tävling. Inte kul när bilen uppför sig så här. Haft en jävla otur i tidigare tävlingar så bara att inse
att denna omgången blir inte mycket bättre.

Får ingen harmoni i körningen på detta rally. Gillade inte Argentina i DR2 och denna är typ samma. SS1 började bra, men slutet bara misstag som gjorde styrningen konstig. Sen gjorde jag ett stort misstag på service till SS4. Glömde laga kylaren, så motivationen försvann direkt. Så bröt en bit in på SS4.

Varför inte 😎

Kört väldigt mycket Evo bilar i N4 klassen, speciellt när jag körde mycket RBR. Tänkte testa nu i WRC, men provade McRae R4 i stället o fasiken va den var kul att köra. Har ni andra provat ?

Stort tack lerb för denna roliga säsong. Nästa blir nog ännu bättre med mer grus.
Denna sista tävling gick inget vidare. Fick ej till en bra setup o valde nog fel bil också.
Bilen understyrde i nästan alla kurvor, dom 2 sista SS gick med dålig motor också.
Väldigt impad av många som kör här, får gratta Balkp till en bra , jämn o riktigt snabb körning

Skrivet av Limpler:

Testa att sänka eller stänga av Anisotropic filtering. Kan vara det som spökar

Ska absolut testa det, nästa gång jag spelar 👍

Skrivet av Balkp:

Flimmrandet kom tillbaka för mig. fick ändra reflections igen så försvann det. SÅ det är en bugg för det spelar ingen roll vilken kvalite på relfections man har

Men är det bara du o jag med detta problemet ? O varför ? Är det grafikkortet eller annat ?

Skrivet av Balkp:

Kanske du får samma grafikfel som mig? Jag upptäckte en flimmer på ss6 som gjorde att flytet i spelet blev väldigt dåligt.Har nog haft det hela tiden men märkte det tydligt på just ss6. Testade Ibera lite snabbt nyss och där flimmrade det också, till den grad att det inte gick köra. Men ändrade jag reflections försvann det.

Ja, SS6 var hemsk att köra. Ska testa ändra reflections. ( om jag inte redan gjort det ) Men mörker o regn gillar ej mitt grafikkort.
Har 1080ti

SS1 o SS2 hade jag övat lite på, körde ändå lugnt. SS3 helt ny svår. SS5 körde jag in i bergsvägen, senare total missade jag en sväng, körde rakt in i en stenmur, fick backa o en trasig kylare på köpet. SS6 bilden typ pixlade/hängde sig så körningen blev inte kul. Dåligt grafik kort ? I mål iaf, nöjd med det.

Skrivet av Gejmerfr3ddan:

Men vi har ändå två st (hittills) som kommit i mål det här rallyt!
Kudos till er!

@lerb tips för framtida säsonger; När ett irl-wrc-rally pågår så borde fzdz-rally pågå på samma location. Denna vecka borde vi alltså kört Sverige (men inte nödvändigtvis med WRC kanske).
Hade gjort det lite roligare, mera "jordnära och connected till verkligheten", åtminstone för dom som följer tvsändningarna . En del sträckor är ju också identiska med det man ser på tv (dock inte Sverige ännu, där spelet fortf har "värmlandssträckorna" ).

Lite svårt , då får vi också pausa flera veckor.

Skrivet av Ringo:

Ja ha. Får sälla mig till DNF gänget denna vecka.

Jag har tränat en hel del denna vecka, Körde i princip felfritt fram till 7:50 på sträcka ett. Då händer detta...

https://youtu.be/Is08qArw2D4

Kört av här många gånger just här under träning också så jag tyckte jag var rejält försiktig. Men det där lilla guppet verkligen vill att man ska ut för stupet. Och i kombination med panikbroms istället för o försöka trycka sig igenom så glider bilen över kanten. -> Terminal.

Hade känts värdigare o smälla i 180 via nån bergvägg o utför ett stup.
Men hårt när i princip oavsett plats o hastighet på dessa sträckor blir en DNF. Samtidigt som det ju också är tjusningen.

Mest frustrerande är nog att jag ställt in mig på att få köra längre och att det sedan bara tar slut.

Nya tag nästa vecka då. Fortsatt trevlig helg till er alla!

Ja, den jäkla kurvan. Har varit av på nästan alla träningar i den kurvan.

Skrivet av Lognoreng:

Man väljer repair på samma del igen, och sen väljer man den som är markerad med en grön bock, då tar den bort. Inte helt logiskt kanske.

Men, det verkar som att jag ändå lyckades få till ett ganska bra flow detta rally som det ser ut just nu, det är säkert nån rally-harry kvar som kommer spöa mig med minuter, men många av dom snabba verkar haft strul denna vecka, vilket jag inte är jätteledsen för, för då kan man kanske få lite goa poäng på kontot!

Dock inte skadeglad över ratt-malfunction. Bara skadeglad när ni kör in i barriärer å dylikt =P

Har för mig jag testade det, men får prova igen 👍

Inte så mycket träning till Japan, SS1 ett par misstag. Helt plötsligt till SS4 strulade ratten igen, fick pausa o dra strömmen till ratten. Men det blir aldrig det samma efter ratt strulet. Känslan försvinner. Missade repa motorn på service så SS5 o SS6 gick med trasig motor. Kom i mål iaf. Vid service råkade jag repa avgassystemet, men hittar ej hur man ångrar, kan man det ? Så det fanns ingen tid för rep av motorn.

Skrivet av KuShO:

Jag hinner inte med att spela... med en bebis som krånglar om kvällarna mest hela tiden är tiden för spelande så sjukt knapp, men ska försöka köra klart denna vecka

Känner igen det, men nu är min dotter 21 år gammal. Så tids nog får du tid över 😜

Sjukt besviken, kör lugnt för vill undvika misstag, men redan på SS1 kommer jag i fel linje, baken på bilen kommer mot bergsväggen på vänster sida o bilen studsar ut för ett stup på höger sida. Bra kört alla ni andra som kom i mål.

Skrivet av inso:

Options -> Game preferences -> Un-pause countdown

Tack för infon stenman o inso

Skrivet av stenman:

Tips som iaf underlättar är 3 seconds countdown when returning from pausemenu.

Var hittar jag det ?

Skrivet av Ringo:

Fy vad tråkigt! Aldrig kul när hårdvaran strular. Oavsett om det är spel som kraschar eller rattar och tillbehör som ger sig.
Det är ju dessutom i princip omöjligt att komma tillbaka utan att krascha om man pausar medan bilen är i full fart då man kommer tillbaka i samma hastighet.

Håller med. Denna vecka kommer bli en övning i självbehärskning och lätt högerfot.

Hoppas du får ordning på grejerna och att du tar dig igenom oskadd på en lite sämre tid än mig.

Nej, vet ju ej heller om det går att kolla upp, om det är fel på ratten eller ej.

Kan ej lova att jag kommer ha sämre tid än dig, men ska försöka 😜

Blev inget bra i Kenya. Efter första depå stoppet så blev min ratt helt konstig. Inget motstånd o rapp som en buss. Inte första gången detta händer, fasiken är det min ratt som börjar strula. Då måste jag pausa dra ut strömmen till ratten för att det ska funka. Men det blir tids straff av någon anledning då. O sen komma igång igen, ja man tappar lusten lite. Så resten av sträckorna kördes bara av ilska. O det brukar ju inte alltid funka.. Ja ja vi får ta nya tag, men grupp B i nästa tävling nja inte så sugen. Men vi provar..