Inlägg av PV_544_1965

Inlägg som PV_544_1965 har skrivit i forumet

Skrivet av Baklastarn:

fifan vilken nervös kärra det är r5an
hade häng på dig pv men var några sekunder efter på varje bana efter lite småmissar och nån snurr
bra kört

Tack, ja den är nervös som f-n, man får va försiktig med gaspedalen ! En annan irriterande detalj är att torkarna gör rent för högt upp, jag sitter första steget in i bilen och där kan man ju inte justera stolen.
Film på körningen här

För er som vill ha svenska noter, joina följande: Swedish Pacenotes WRC

Skrivet av c0MBATsANTA:

Är det någon som kan förklara hur det här med däck funkar i det här spelet?
När jag startade Portugal var jag tvungen att köra en teststräcka för att få ett par extra däck (annoying...). Sen när jag skulle starta såg det ut som om jag hade 1 par extra Gravel Medium, ett par Gravel Hard och på bilen satt ett par Gravel Medium. Inför den långa sträcka 4 bytte jag till ett par nya Gravel Medium. Jag hade då tänkt använda mina resterande Gravel Hard på de två sista sträckorna, men när jag kom till pitstoppet hade jag bara ett par Gravel Soft. Dessa hade jag inte sett att jag hade på hela rallyt..? Tacka vet jag DR2.. Haha!

Klarade mig igenom Portugal iaf utan några större incidenter.

Märkligt ! Jag hade bara super soft och soft att välja på, syns 27:52 in i filmen

Skrivet av Tinardirith:

Hur fungerar det just nu om man kör ett land som inte är klart? Blir det bara tyst eller blir det vanliga engelska spåret även om programmet ligger igång?

Då blir det tyst och man får aktivera ordinarie kartläsare i spelet.

Skrivet av Gejmerfr3ddan:

20€ är ju riktigt billigt. Såg på reddit att det nu tydligen bara kostar 14€ för den som redan har Dirt Rally 2 också.

Coolt
På tal om pris här också... vet man vad det kommer landa på? Förstår om man inte vill släppa det gratis:ish. Men blir ju å andra sidan också konstigt att betala mer för att lägga till svenska pacenotes än vad själva spelet kostar.

Han (Tommy Hamréus) har ju lagt all tid på noterna sen release date, så klart att han vill ha betalt för det, jag betala 450 Kr för att testa i.o.f.s frivilligt, men det kommer nog att landa runt den summan.

Skrivet av Lognoreng:

Det verkar gå framåt iallafall. Får helt enkelt ha lite tålamod. Är det unika calls för allt? För när jag hör "plus,minus" blir jag lite fundersam då det inte finns i orginalet.. i min värld så spelar dom in ett par "2 left" och återanvänder på alla locations

Tommy svarar så här "Nä det är unikt inläst till alla långa. Sen återanvända de till de korta eftersom det är samma. Bara nya start eller mål filer"

Skrivet av Lognoreng:

Avundsjuk.. Så taggad på att kunna köra svenska.. googlar lite då å då för å se om det finns tillgängligt

Förstår det, det är skillnad.
Följande länder är klara nu:
Central Europe
Chile
Croatia
Estonia
Greece
Monte Carlo
Oceania (New Zealand)
Pacifico (Indonesia)
Portugal
Sardegna
Sweden

Släpps officelt när alla är klara.

Har haft förmånen att få testa svenska noter, smakprov på en Portugal sträcka, passande att vi nu ska köra Portugal

Asfalt har jag aldrig gillat, men får kanske börja omvärdera ? Det är riktigt kul att fara fram på vägarna i Tjeckien, noterna tycker jag också stämmer rätt skapligt här, blev förvånad när jag är snabbast på PS så här långt iaf.

Skrivet av 34 Anders Alm:

Du kör lika bra som när vi lirade RBR med Erik som Lerb.
Hur fasiken får du bilen till att gå så bra på vägen, med min setup
som jag ändå fick till hyffsad så kan jag knappt gasa förren bakändan kommer först i kurvorna.

Tack Anders, 😁😁 det var nog första gången jag körde mantan, default setup ingen träning förrutom en shakedown så gick det ju som det gick också

Skrivet av Doed:

Vad för VR-headset och PC-hårdvara har du och hur är känslan kring prestandan generellt? Det ser ju ut att rulla på bra iaf, FPS-mätaren dippar lite någon gång ser det ut som men inget allvarligt. Tycker det tar så lång tid för Codies att få till officiell VR-support...

Ett gammalt Lenovo VR, ändrade inte på nånting från default, PC= i5 13600K, 4070Ti, 32Gb Ram, det flyter på bra med skärm 3440x1440 och det mesta på ultra, snittar väl 100-120 Fps, kan komma lite stutter's ibland.

Blev en hel del misstag denna tävling, rullningar, avåkningar och en punka hanns det med, video på det hela.

Test på UEVR modden också, hittade dock inte var jag ändrar förarposition, skulle vilja sitta lite högre, video från testet.

Skrivet av Tinardirith:

Uppgraderade från GTX 1080 till RTX 4070Ti under black week då grafikkortet har varit flaskhals sedan förra året då jag uppgraderade resten av datorn. Drog igång WRC som första speltest, får minst lika mycket stuttering som med det gamla och bara några fåtal fps mer... Ser fram emot fler optimerings-patchar..

Hmm, jag slog också till på ett 4070 ti för att kasta ut 1080 ti, ja ja borde ju räcka till VR när det kommer stöd för det.

Skrivet av 34 Anders Alm:

Hej, undrar lite om era inställningar. Är dom samma som till DR.2 kanske
Tänker wheel f, Tire f, S.A.T osv osv. Är väll lite olika beroende på ratt.

Ratten på 900 grader i TM Appen
65% Saturation på styrningen i spelet
Resten lika som i DR2

Säsongfinal, med möjlighet att behålla titeln, så kraven på mig själv var åtskruvat till max, gjorde en liten miss på sista sträckan, annars tycker jag det gick felfritt, setupen var jag helnöjd med, gjorde den i går för ett annat race i USA, växlade ner den lite bara, fransosen är så j-vla lynnig, värre än Stratosen tycker jag iaf, Lycka till ni andra, kör så det ryker men inte för snabbt bara

Det blev motigt värre i Australien, 2 punkor och några snurrar på det, tror det var bara ss 4 och ss 6 som det inte hände något.

Denna gång blev det en hel del misstag, en punka och några snurrar, kom till målet iaf.

Skrivet av Arete:

Usch vilket väder det var i Wales! Märkte att min setup för golfen inte var helt perfekt, funkade bra förstasträckorna efter service, men desto sämre grepp desto värre blev den. Kom ändå genom utan några större missöden. Härlig kombo med Golfen och Wales iaf

Inte tror jag det var nå fel på din setup inte, du kör ju som du stulit Golfen hängde inte riktigt med denna gång, tror jag tog dig på 2 sträckor iaf.

Det verkar börjar dra ihop sig !

Körde med VR i tävlingssammanhang för första gången nu, man måste ju lära sig nån gång För er som inte testat så gör det ! Blir som ett nytt spel, svänger mera, krönen högre dalarna djupare, fränt är det. Video på körningen

Skrivet av Tinardirith:

Hur många timmar har ni?

<Uppladdad bildlänk>

Dirt 2.0 = 1767 Timmar
Dirt = 308 Timmar