Inlägg av Svampbob Trekant

Inlägg som Svampbob Trekant har skrivit i forumet

Kan man få opta ut och behålla en icke-cod modell om man struntar i de där skitspelen

Skrivet av doversund:

Så kan det nog vara, jag tänker på helt andra karaktärer när jag hör "Världens bästa skurk".

För att förtydliga min poäng:
Big Mac är världens mest sålda hamburgare, på så vis mest kända.
Men är det den bästa hamburgaren? Nej, inte på långa vägar.
Får man tycka att det är världens bästa hamburgare? Absolut.

Fast din poäng är bara att hela den här tävlingen kokar ned till personliga åsikter. Och det visste alla redan, det är liksom i premissen för tävlingen.

Och visst finns det bra poänger för att Big mac är världens bästa hamburgare. Är det den godaste burgaren med spännande undertoner? Det tror jag nästan alla kan hålla med om att det inte är. Men är den pålitlig till den grad att du vet vad du får oavsett vilken Donk du besöker i världen? Japp. Så det beror på vilka kriterier vi sätter som "bäst".

Skrivet av doversund:

Fast igenkänningsfaktorn har ju absolut ingenting med hurvida "bra" Bowser är som skurk?

Inte? Ingen blir globalt ökänd utan anledning.

Jag vet att min puls gick upp ordentligt när jag var liten och spelade Super mario på nes och jag för en gångs skull ens nådde till Bowsers slott. Men kanske det också är lite av en generationsklyfta involverad i den här finalen. Och kanske är jag lite färgad av nostalgi?

Skrivet av doversund:

Utfallet av denna tävling är minst sagt märklig. Bowser är ju så ensidig och onyanserad man kan bli som karaktär?

Fast ikon-status måste väga lite ändå. I princip alla på planeten, från småbarn till farmor och farfar, vare sig de spelat Mario-spelen eller inte, känner igen Bowser. Detsamma kan man inte säga om GlaDOS.

Citat:

Om Hideo Kojima och Wes Andersson hade tumlat runt i en ohelig 69:a

Eww ...

Skrivet av Atilaa:

Ja, äntligen! Kingdom Come: Deliverance var ett riktigt tungt spel och ser verkligen framemot Warhorse nästkommande spel, de vet bevisligen hur man gör bra sådana

Absolut! Men kom ihåg att KCD var en extremt buggig röra tills typ ett halvår efter releasen. Något att ha i åtanke.

Det jag verkligen behöver är en S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl remaster!

Hade också en god föraning om detta. Vad trevligt att det är bra! Nu får jag vänta snällt på xbox-versionen bara

Jag känner lukten av ett politiskt budskap i storyn (Typiskt i ett spel som riktar sig mot yngre. Gotta catch em young!) Vad vill man säga med den? Kanske är det vänstern som uppmuntrar nedbrytande av sociala ramverk? Och att högerns vilja till ordning och reda bara leder till förtryck? Jag vet inte. Är bara nätt och jämnt slug nog att känna stanken av "något", men kan inte säga precis vilken typ av hjärntvätt detta är.

Skrivet av Godofcheese:

Inget bra har kommit ur den svenska filmindustrin på över 30 år.

Det uttalandet är så jävla korkat att jag bara kan anta att du endast glor på typ hjärndöda hollywood marvel filmer eller nåt.

Skrivet av kebbe:

RDR2 var fantastiskt men BG3 var magiskt. Bättre PC-version, roligare gameplay och bättre story; BG3 är klar vinnare för min del.

Bättre story? Menar inledningen i BG3 som är som att börja titta på en fantasy-serie i säsong 3 avsnitt 7/10? Man fattar noll om vad som pågår eller varför någonting händer. Det är inte bra struktur för fem öre. Där har ju Rockstar överlägset bättre berättarteknik om man endast tittar på main story och bortser från åsiktsfrågan om man föredrar fantasy över western.

Skrivet av robbis:

Vilket inte alls är speciellt mycket. Knappt 3 timmar om dagen.

Tre timmar om dagen är EXTREMT mycket för vuxna människor som har ett jobb och familj att se efter. Lägg till på det om du jobbar som högt uppsatt chef gissar jag att tiden över till att spela är näst intill obefintlig (sen tror jag som andra i tråden att det antingen är personal som spelat, eller kanske hans barn)

Kan väl erkänna att jag ligger bakom ett par dussin sökningar av "baldurs gate 3 xbox release date"

Vore coolt med en slags "best of E3" artikel där redaktionen går igenom sina favoritminnen/erfarenheter. Komplett med festliga bilder. En slags minnesstund för mässan.

Håller med om allt du skrev. För mig blir det single player på XSX. Gillar att det ser ut att vara en hel del "Florida men" också.

Och sorry men måste rätta lite:

Skrivet av Belgaar:

Gillar skarpt Butch & Cassidy upplägget med en rånar duo också.

Tror du menar Bonnie & Clyde. Butch Cassidy var en person, tror du tänkte på filmen Butch Cassidy & the Sundance kid, men de var båda män.

Trailern fick mig verkligen att se fram emot att utforska moderna Vice City! Men nu kommer ju 2024 ha typ 728 dagar ...

Med tanke på hur fräscha spel man sett remakes på ibland så gissar jag att man jobbar med en remake på 8:an.

Jag tippar på att releasedatumet blir "Tomorrow" från uttalandet. Så 9 December.

Yes! Nu slipper jag googla “baldurs gate 3 xbox release" var och varannan dag. Jag kör endast Xbox series X och det här hoppas jag blir årets spel. Jag hade hoppats på Skylines 2 men det sket sig ju.

Låter ballt!
Mini oro har varit att det kanske är lite för "spejsat", tänker på platsen med det opåhittiga namnet The dark place. Om den saknar koppling till verkligheten och att det då känns lite meningslöst. Undrar väl ja/nej om det är MER till Alans story än att bara ta sig därifrån?

Tycker det verkar lovande men tvivlar på att det är värt fullpris så inväntar rea.