Recensioner

Här hittar du våra senaste recensioner!

0

Airfix Dogfighter

Eftersom jag tidigare testat en final beta utav Airfix Dogfighter så visste jag lite vad som väntade mig redan innan ja började installera och spela Airfix Dogfighter. Men i en beta har man alltid överseende med diverse buggar och nu gällde det på allvar för Airfix Dogfighter att klara vårt hårda test.

0

Legend of the North: Konung

För mycket länge sedan så gav gudarna ett armband till de nordiska folken som gav makt över allt levande. Vikingarna valde att gömma det djupt i en grotta skyddad av en enorm drake och halvguden Orr fick uppdraget att vakta gudagåvan i all evighet. Han fick även en medaljong som gav honom kontroll över draken. Men när Orr mötte en övermäktig fiende bröt han medaljongen i tre bitar och skickade ut den med sina korpar för att undgå fienden. Nu kämpar tre hjältar om att först hitta alla delar.

0

Submarine Titans

Titeln tyder på att spelet utspelas nere i havets djup, men kan det vara något lika nyskapande som Homeworld, fast istället i havets 3D miljö? Nej knappast, Submarine Titans är ännu ett av de många top-down strategispelen, men det har faktiskt en viss charm och lite nya idéer jämfört med liknande kloner.

0

Age of Empires II: The Conqueror's Expansion

Förvisso är Age of Empires II: Age of Conquerers en expansion, men likväl värt att skriva en snutt om. För här har Microsoft visat att det går att göra ett tidigare alldeles utmärkt spel ännu bättre. FragZones skrivbordsgeneral PostmasterB rapporterar.

0

Baldur's Gate: Shadows of Amn

Efter att ha blivit misshandlade, grillade, steglade, anfallna av skelettarméer och allsköns andra helvetes-existenser, kan man ju undra vad det är som driver de muntra äventyrarna i Baldur’s Gate att fortsätta. För en sak är säker – det är sju resor värre i nysläppta uppföljaren Baldur’s Gate 2: Shadows of Amn. Två äventyrare med obegripliga namn, Fisk och Phat, rapporterar från monsterfronten.

0

Homeworld: Cataclysm

Man kan tycka att efter den långa kampen att komma hem så borde folket från Kharak få leva lugnt en kortare tid. Men att ta sig hem var bara början, det är nu de riktiga problemen börjar. Bara femton år efter hemkomsten och otaliga strider med lojala imperialister så uppenbaras ett nytt hot i form av the Beast, en uråldrig livsform som sprider sig snabbt och verkar omöjlig att stoppa.

0

Crimson Skies

Depressionen har aldrig varit roligare.
Följ med tillbaka till 30-talet, till ett annorlunda Amerika där män är män, kvinnor är ehh... kvinnor, och alla flyger de omkring i tungt bestyckade stridsplan. Phatskij laRue har provat på livet som flygpirat i Crimson Skies.

1

Midtown Madness 2

Jag har alltid tyckt om att ha sönder saker, ända sedan jag var liten. Jag började med kläder, vantar och mössor men övergick snart till sparbössor och leksaker då jag insåg att det blev riktigt kallt utan mössa på vintern. Att bryta regler har också varit en hobby jag njutit av och inte alltför sällan har jag önskat att jag kunde plöja över ett folkfyllt torg med en brandbil i bästa GTA-stil.

0

Metal Gear Solid

Jag hade hört mycket gott om Metal Gear Solid till Playstation, men hade aldrig chansen att testa det. Så när jag fick reda på att det kom till PC så var det ett självklart val att testa spelet som sagdes vara i stil med Deus Ex och Thief, två av mina egna favoritlir.

0

Carmageddon TDR 2000

Framtiden är i sanning mörk. Inte nog med att städerna slummat ihop, folk vågar knappt lämna sina hem av rädsla för att bli nedmejade av tokdårar som Shock...

Det är dags för tredje delen i racing-splattern Carmageddon.