Recensioner

Här hittar du våra senaste recensioner!

0

Quake III: Team Arena Demo

Det är snart ett drygt år sedan Quake 3 Arena släpptes och lagom till ett års jubileumet passar id Software på att släppa demot av expansionen Team Arena. Team Arena är som namnet säger en expansion till Quake 3 Arena som är inriktad på teamplay och då framför allt Capture The Flag. Frågan är om Team Arena kan väcka nytt liv i Quake 3 Arena eller ställer sig i raden som ytterligare en usel expansion?

0

Delta Force: Land Warrior

Varför ska man ge sig in i närstrid med terrorister som i SWAT3 eller utsätta sig för farliga eldstrider som i Counter-Strike när man istället kan plocka motståndaren från betryggande avstånd utan att de har en aning vad som händer. Precis så tänker killarna i Delta Force också och agerar ute på de öppna fälten istället för i trånga hus och rum.

0

Combat Flight Simulator 2

Det är en dimmig morgon. Du befinner dig på ett amerikanskt hangarskepp som sakta men säkert rör sig mot fiendeland. Du står på observationsdäck, ser några spaningsplan lyfta och njuter av lukten de avger. Det är en alldeles speciell lukt såhär på ett hangarfartyg, som en blandning mellan bränt gummi och bensin. Tids nog lär man sig njuta av den, eggas av den och uppmuntras av den.

0

KISS Psycho Circus: The Nightmare Child

En tung titel och en häftig spelkartong brukar vara en anledning till varför flera floppspel säljer otroligt bra. Third Law Interactive som ligger bakom KISS Psycho Circus: Nightmare Child är en grupp personer som lämnade John Romero och Daikatana i sticket för att istället göra detta spel. Frågan är om de har lyckats bättre än vad Romero gjorde och om spelet är köpvärt mer än för den tuffa kartongen?

0

Hogs of War

Tänk dig Worms i 3D. Lägg till ett par skjutgalna grisar som strider för att erövra vad de anser vara sitt hemland. Vad du får är Infogrames nya strategilir Hogs of War. FragZone rundsteker grisarna och ser hur pass gott de smakar.

0

Red Alert 2

Under årens lopp har vi fått utkämpa strider på planeten Dune, slagits med fantasivarelser i Warcraft, upplevt krigen mellan Global Defence Initiative och Brotherhood of Nod, sett Sovjetunionen försöka ta över världen och sist men inte minst försökt rädda mänskligheten från utomjordingarna Protoss och Zerg. Men detta stoppar inte Westwood från att släppta ytterligare ett gammalt hederligt RTS (real time strategy) spel, nämligen fjärde spelet i Command & Conquer serien, Red Alert 2.

0

Icewind Dale

Det är sannerligen ingen brist på rollspel dessa dagar. Knappt har trycksvärtan torkat på boxen till Baldur’s Gate II innan det är dags för nästa - som dessutom är till förvillelse likt BG. Jag talar om förstås om Icewind Dale, ett rollspelsäventyr för dem som tycker BGII är lite för fjolligt…

0

Rune

Rune är kanske det första rena fightingspelet som baseras på en känd FPS-motor som Unreal Tournament. Med fighting menas svärdsvingande, yxhuggande, nedklubbning och andra trevliga aktiviteter som vikingarna sysslade med. Quas har testat spelet så huvuden rullat (bokstavligt talat).

0

Europa Universalis

Europa Universalis simulerar utvecklingen i Europa under 300 år, från 1492 till 1792. Du ska leda en av europas stormakter genom en hel kampanj eller mindre scenarier. Valet av stormakt kan bero på tycke, smak eller vilken typ av utmaning du vill ha, för alla stormakter har sina mer eller mindre unika egenskaper.

0

The Outforce

The Outforce från helsvenska O3 Games är ett spel för alla dem som inte kan få nog av klassisk realtids-strategi som Red Alert eller Command & Conquer. Som omväxling utspelar sig dock The Outforce i yttre rymden, med allt vad det innebär. Phat har varit ute och käkat vaacuum.