Förhandstittar

Här hittar du våra senaste förhandstittar!

11

Alone in the Dark: Near Death Investigation

Pyssligt skräckäventyr i ny, fräsch kostym. Mycket pekar på att nya Alone in the Dark lever upp till de hyllade föregångarna.

17

Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy

Ett filmspel som inte bygger på filmerna - The Bourne Conspiracy bryter mot både trender och förväntningar. Och ser rejält lovande ut.

18

Prototype

En supersoldat med massiva krafter på röjarhumör i centrala New York. Prototype är den destruktiva sadistens våta dröm. Eller sadisternas - vi snackar tokaction med co-op-möjligheter.

47

Battlefield: Bad Company

En soldatshooter från Dice. Med solospelande i centrum. Enbart för konsol. Mina damer och herrar - jag tror mig ha sett ett stycke briljans i vardande.

21

Borderlands

Brothers in Arms-tillverkarna styr kosan mot rymden. Med sig har de co-op och spelhistoriens kanske största vapenarsenal. Vi fick en försmak på Games Convention.

42

World in Conflict

Du kommer inte att köpa World in Conflict för att spela ensam. Det var min inställning inför testet av en handfull banor från singleplayerdelen - kan de få mig att ändra uppfattning?

9

Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East

I september ska den senaste delen i Heroes of Might and Magic-serien får tillökning i form av expansionen Tribes of the East. FZ:s Tomas Nilsson har dock redan fått sig ett smakprov av det som komma skall och han är inte helt omsluten av eld och lågor.

27

Beowulf

Tycker du att en hårig hjälte med superkrafter och enorma biceps som mosar allt i sin väg låter som ett lyckat koncept för en licenstitel? Det verkar Ubisoft Paris tycka i alla fall.

9

Galactic Assault: Prisoner of Power

Då var det dags. Jag sätter mig vid dumburken som vanligt och denna gång installerar jag Galactic Assault, ett namn med mäktig klang och spännande spelidé - på pappret. Låter som att laserkrig och annan intressant rymdkrigsföring är på gång. Men vänta lite… Haha, jag måste ha startat fel program, detta är ju ett andravärldskrigsspel... Eller?

110

Enemy Territory: Quake Wars - betaintryck

Den 20 juni släpptes de första beta-nycklarna till onlineröjaren Enemy Territory Quake Wars. Vi på FZ lyckades komma över ett par nycklar som lottades ut till våra trogna läsare. 39 stycken lottades ut, en nyckel behöll vi för oss själva och har stått som grund för den här förhandstitten.