Inlägg av tuckdragon

Inlägg som tuckdragon har skrivit i forumet

hade inte heller sagt nått, så alla kan rapportera hur mkt konsol försäljningen ökat i samband med spelsläppet, säger man för tidigt kan folk förbereda med inköp och det blir svårare att se korrelationen.

Skrivet av PeTTs0n:

Tja... nVidias marknadsföring ger jag inte så mycket för. Här är ett annat spel de hypade med RTX (ja, det är från deras officiella YouTube-kanal):

https://www.youtube.com/watch?v=MbxDocKUZRM

tror dock dom mest bara vill visa att deras tekniker finns i så många spel som möjligt, annars kan man ju välja amd

kändes lite fel att sitta och googla efter "Poison Pill Entertainment" igår 😂

Skrivet av Pjotor:

Det här hade man ju hoppats på från första början, bättre sent än aldrig, antar jag…

Jag var beredd på att läsa rejält mothugg på den här kommentaren, men tydligen har Molotov blivit avstängd? Lär bli märkligt tyst i VR-trådarna framöver.

Skrivet av Sillgam:

Molotov avstängd? Tråkigt. Behövs fler personer som uppskattar vr här på Fz som uppskattar vr lika mycket som honom. Jag har iaf fått ett par bra speltips från honom.

Är han avstängd på riktigt eller har han bara det som undertitel för att jävlas med oss? 😂

Skrivet av Molotov:

Tror inte underlaget med spelare som gillar denna typ av spel finns helt enkelt. Så fler spel konkurrerar om samma spelare.
Många spelare är dessutom av inställningen att dom är bra på ett spel och vill inte "lära" sig ett nytt nästan likadant spel.

Är sällan heller rimligt att grinda flera olika battlepass på samma gång.
Tar man även en pause från ett live service spel är det inte ens säkert det är samma spel när man kommer tbx. 😂

Skrivet av Ismo:

Har hållit fram till Plat 1 hittills, så fort vi började möta diamonds så mötte vi för första gången ett annat lag som också tänkte campa cashout Men håller med, viktigaste är att vara anpassningsbar, spawnar man precis vid en cashbox så ska man självklart gå för den direkt.

ja asså det är ingen dålig taktik, men många av oss i diamant ligan brukar välta cashouten för att göra det svårare för demat och så ingen kan ta skydd bakom den medans dom försöker stjäla, men inte alltid man har tid eller tänker på det i stridens hetta

Skrivet av Ismo:

Håller med att det är svettigt och då kommer jag från Apex tidigare men det jag tycker The finals gör mycket bättre är att ge utrymme att faktiskt använda teamplay för att slå bättre spelare med godaim. Tex taktiken att campa cashout och låta pengarna komma till sig fungerar 9/10 gånger. Samma sak om man ska steala cashout är bara att öppna golvet under cashout och sen steala! Hoppas fler vågar testa The Finals och inte blir avskräckta som många nya spelare blir.

haha fast att förlita sig på dom tricksen blir svårt i högre ranker, man måste veta en hel del knep och vara väldigt anpassningsbar, går inte att konstant köra samma avdankade rutiner likt typ cs.

fönster klättra upp för byggnader som spindelmannen är nog ett av mina favorit knep, riktigt kul när man får till det effektivt i combat och kan använda det för att flanka eller fly från fiender 😂

Skrivet av Cane:

Alltså varför ens tillåta kommentarer överhuvudtaget när man inte ens får kritisera hur pinsamt det är att de ska tvinga in en mörkhyad man i ett spel som definitivt förtjänar en japansk manlig asiatisk protagonist. Det är så uppenbart vilken tydlig politisk agenda ni på fz har så varför inte bara komma ut och säga det rakt ut och tydligt.

såg några av kommentarerna som blev borttagna och det kändes faktiskt som dom hade en attityd som mer var ute efter argument än diskussion.

fast finns väl inte så mkt att diskutera egentligen mer än att det inte var vad man förvänta sig, men är ändå rätt vanligt med en outsider man för storyn igenom, vem vet vad spelet "förtjänar", vi har sett 0 sekunder av spelet.

har 437tim klockat på steam, jag diggar att det är väldigt utmanande.
men förstår att många inte har mentalt ork för något såhär svettigt efter en lång arbetsdag, iaf inte mina vänner -.-

Skrivet av Tomas Helenius:

Ett gäng inlägg om hudfärg och liknande borttagna eftersom det ofelbart leder till tjafs.

så du menar att det är helt rimligt att tom cruise är den sista samurajen? jk 😂

Hoppas det är för dom förbereder för xbox release och det gjordes av crossplay skäl och dom får inte officiellt gå ut med det så det blivit knas.

Om det bara är för att boosta statistik eller datainsamling så känns det rätt meh.

känner personligen att man är rätt klar med konsoler, är ju bara som en begränsad pc i dagsläget där man inte ens kan spela fysisk media direkt från sin fysiska media.

Skrivet av Maysay:

Så hon springer omkring med en stor videokamera? Kändes som att hon hanterade en mobiltelefon, men dessa fanns inte på 90-talet. Kändes lite konstigt. Men samtidigt så var det bara någon minut vi såg. Spelet ser iaf intressant ut.

sony släppte sin första handycam 1985.
jag tyckte den replikera gamla camcorder stilen rätt bra, hon vände t.om kameran otympligt emot sig, så vet inte exakt vad du reagera på som du tyckte kändes mobilaktigt

Skrivet av vamp:

Heter den inte Super Nintendo Switch begår jag seppuku.

har faktiskt tänkt detsamma, men tror man undviker det bara för det hade blivit rörigt med sökmotorer.
vill även tillägga att nintendo power switch hade kunnat vara lite småkul med

Skrivet av Vileoxe:

Behövs fler arena shooters istället för COD och Battlefield.

Håller med, men gör man online spel för skill based så kmr det bara vara en grupp skickliga spelare som dominerar casual publiken tills spelarbasen minskar och det inte blir hållbart tyvärr 😂

the darkness 3, max payne 4, sleeping dogs 2, sunset overdrive 2 och crazy taxi 4

Om man lanserar trasiga spel som inte kan säljas i några högre kvantiteter så tror jag tyvärr inte högre pris är lösningen.
Knappt man ens får äga spel i dagsläget, vart en väldigt tråkig period för gaming på senaste tiden.

Känns galet att folk försvarar skiten, men samtidigt så var det ju inte längesen oerhört många försvara sina nft "investeringar" osv med så man borde ju inte bli förvånad