Inlägg av Alexcan

Inlägg som Alexcan har skrivit i forumet

Har inte förhandsbokat sedan Destiny och Watch dogs. Gta 6 kommer att bli ett undantag

Så tråkigt. Var verkligen taggad på denna :/

Skrivet av piddau:

Hur är är spelarna nu? Vill minnas att när jag testa så var det väldigt mycket svordommar och tråkigheter i voice och chat. Har dom lyckats förbättra gemenskapen där eller är det lika hemsk fortfarande?

Ett av anledningarna till att jag slutade spela det. Blev alltid vote kickad och fick höra massa svordomar under omröstningarna

Något att ha?

Skrivet av Mirage:

Så du är upprörd över att ett företag (som endast existerar för att tjäna pengar precis som alla andra företag) försöker öka sina inkomster.

Något annat i verkligheten som upprör dig?

Haha vart i mitt inlägg skriver jag att jag är upprörd?

Självklart ska företag som Ubisoft, förlåt Ubi$oft, tjäna pengar precis som alla andra spelföretag. Jag tycker bara att idén av att vi som spelare ”måste” bli mer bekväma med att inte äga våra egna spel är lite för mycket och skrämmande. Var det inte Ubi$oft som ”råkade” lägga in ads i single player spel och backade efter shit stormen?

Ubi$oft.

Saknar min PS3 slim. Ångrar fortfarande att jag bytte in den inför PS4 köpet.

Skrivet av Tomas Helenius:

Jag köpte mer i somras, tror det gick på 700-800 kr för 1 TB och en heatsink. Klart överkomligt.

Inte så farligt faktiskt. Får nog köra på något liknande när jag har betalat av den.

Skrivet av Gertzy:

Den nya modellen kommer ju med 1TB iaf så det är ju lite bättre Jag har dock gamla med typ 600GB kvar så kan hålla med om att det är snålt. Blir nog att köpa mer minne nästa bf!

Tanken var från början att jag skulle vänta till hösten 2023 ifall de skulle släppa en med högre lagringsminne. Kunde hålla mig bara till maj och självklart utannonserade de en ny modell med mer minne ett par månader senare

Skrivet av Erik Void:

Välförtjänt!

PS5 skulle jag säga är den mest kompletta konsolen of all time. Finns inga stora nackdelar och allt den gör - gör den bra.

Håller med! Önskar dock att den hade mer lagringsminne.

Skrivet av aholman:

Finns det första till konsol? Nyfiken om någon spelat i så fall och kan ge lite intryck. Känns som det kan vara lite små jobbigt med hur man drar vägar t.ex.

Hade den på ps4 och det funkade bra. Visst, det är smidigare på pc men det var så gött att lira på soffan samtidigt som man lyssnade på en podd i bakgrunden

SÅJA!

Skrivet av anon_326145:

Som arbetslös så har prisökningen påverkat mig väldigt negativt.
Tänker inte gå in på allt men det är skillnad att vara arbetslös nu jämfört med innan. Nu har jag exempelvis inte råd med lika många spel längre, så jag får försöka nöja mig med de spel jag har och är det något nytt spel som jag vill köpa så får jag vänta tills jag känner att jag har råd.
När det kommer till nya spelkonsoler så har jag kunnat ta på avbetalning innan men nu är räntan för hög så jag har inte råd med det längre. Därför kommer det inte kännas så kul när nästa Nintendo konsol kommer efter Switch för det lär bli den första konsolen som jag inte har råd att köpa pga hur ekonomin ser ut idag.

Webhallen hade ett erbjudande där nya medlemmar kunde köpa konsol på avbetalning 12 månader utan ränta. Det var så jag löste min ps5. Erbjudandet kanske finns kvar

Horizon forbidden west.

Skrivet av Pickadoll:

Har för mig att jag läste nyligen att dom går minus.

Tror att alla konsoltillverkare gör det och tjänar pengar via spelförsäljning. Kan ha fel dock.

Jävlar. Trodde jag var safe med min 3070.

Ezio trilogin. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar Ezio.

Horizon forbidden west. Det var lite trögt i början men nu har storyn verkligen kommit igång.

Skrivet av Hipshot:

Ja och det var typ 15 år sedan det kom ut med.

Haha ja men hade lätt kunnat köra igenom den igen.