Inlägg av Ro-Jaws

Inlägg som Ro-Jaws har skrivit i forumet

Får tänka ett tag men 2010 är ju svårslaget med, Super Street Fighter IV, Battlefield: Bad Company 2, Mass Effect 2, Red Dead Redemption, Super Meat Boy, God of War 3 m.fl.

Nazityskland hade varit woke idag.

Bloodborne.

Noice!

Har kört med en ny gubbe inför dlc. Kör str/arc med olika klor speccade till str och clawmark seal för lite beast incantations. Rätt kul build. Tänkte eventuellt köra lite med star fist när jag kommer över dom. Är Capital City härnäst som gäller.

Tror aldrig dom kommer göra ett bra Battlefield igen. Dom har helt glömt bort vad som gjorde serien så bra en gång i tiden i jakt på nästa heta trend.

Riktigt rötet oavsett hur många som spelar eller betalt för dlc.

Skrivet av DieZe:

Fast det saknar det jag uppskattar mest i spel: Djup och meningsfull progression (loot, visual progression, skillträd, stat points osv osv). Sen är det något med den grafiska stilen som är riktigt ful så tveksam till att det blir ett test även om jag gärna hade dragits med i hypen.

Det som Hades lyckas med som ingen annan roguelite gör är framförallt storyn. Djupet hittar du i hur alla boons förändrar dina vapen och skills.

Härligt. Ser fram emot att spela fullversionen.

Roguelites. Binding of Isaac, Spelunky, Dead Cells, Hades, Nuclear Throne, Crypt of the Necrodancer, Risk of Rain m.fl. Har lagt ner tusentals timmar i denna genre...bara en gång till etc. Gillar det ofta rappa tempot och det finns otroligt mycket variation att finna trots dess enkla premiss.

Kommer väl en next-gen patch imorgon till fyran om jag inte missminner mig. Blev klar med serien igår så jag tänkte också passa på att lira lite.

Bjäre från denna listan men tar hellre Lays, Pringles eller Doritos alla dagar i veckan. Chips är mitt favoritsnack men har tröttnat otroligt mycket på både Estrella och OLW. Grillchipsen smakar inte alls som förr.

Skrivet av Kane:

Är det inte så att vi egentligen vill ha RDR2 omskinnat till fallout?

Det låter rätt awesome faktiskt.

Nice!

Gillade remaken väldigt mycket men ser hellre ett nytt spel i serien än ännu en remake.

Skrivet av Force:

Noll, det borde du lägga till som svar med!
Har aldrig förstått mig på saken med kaffe, eller andra saker man "måste lära sig" att gilla.

Saken med kaffe är nog mest koffeinet för många.

4. En innan jobbet, två på jobbet och en när jaj kommer hem. Är jag ledig brukat det bli två koppar bara.

Jag som trodde jag var den enda som gillade det spelet. Hoppas det nya blir bra. Kanske skulle gräva fram originalet och lira lite i helgen.

Hotline Miami gjorde ett så sjukt starkt intryck på mig att jag bara måste se det som numero uno. Gameplayet ihop med musiken satt som en smäck från första sekund. En helt (för mig) ny musikgenre öppnade upp sig och stal mitt hjärta. Tycker storyn är riktigt schysst också som ifrågasätter en som spelare och vad man egentligen håller på med för morbid skit.

Skrivet av Ribcage:

Spelar det med dottern på Game Pass och det är faktiskt riktigt kul. De bjuder på så mycket.

Samma här fast min sambo som spelat med henne. Otroligt hur mycket det finns att göra när man väl börjar skrapa på ytan. Har bara den sista gubben kvar att låsa upp och några fler guldstatyer att hitta sen tror jag banne dom har gjort allt. Det har varit getekul att titta på och dottern har verkligen blivit grym på att kontrollera både kameran och geten samtidigt.