Inlägg av Pholiage

Inlägg som Pholiage har skrivit i forumet

Som tur är så har man redan tagit saker i egna händer. Det dumpas roms och isos av gamla spel just för denna anledningen. Tyvärr så har det hanterats på ett sådant sätt att vem som helst har tillgång till det.

Skrivet av Miindz:

Hur fungerar detta att lira solo?

Vi kör solo (6spelare) på en privat server. Men behöver man lite assistans så teamar man bara upp. Bossarna kan vara riktigt knepiga. Dock blir de svårare när man är fler än 1 spelare som angriper. Men det blir nästan lite action rpg mmo känsla då.

Hittade han av en slump 2005. Då fanns det bara typ karate kid och turtles. Men jag väntade och hoppades på att han skulle göra fler för det träffade en nostalgisk nerv med svårighetsgraden i Turtles. Har själv alltid gillat Tmnt dock. Mina favvo avsnitt är klart Ikari Warriors och Batman med Mike som Jokern. Ikari Warriors var mer än Avgn för mig. Det påminde när man hängde med kompisarna i tonåren och tramsa med spel eller film.

När man får tid över från pappa livet så är det V Rising nån timme på kvällen.

Av trailern att döma så får man en flopp känsla. Animeringen ser lite Disney-B ut och ljudeffekterna på slutet kändes inte på rätt plats. Troligen ännu ett spel som har "Unreal 5.0" stämpel men studion har ingen aning hur man gör något bra med det

Skrivet av baxtex:

Är det bara jag eller råder det hyperinflation på bygg/survival/early access spel?!

Vet inte. Är själv inte så insatt i genren. Mennjag har både Factorio och Satisfactory. Men i huvudsak från vänner som tipsat

Färgåtergivning och hur mycket ghosting den har. En skärm kan ha 8k o 10000hz men om inte den klarar och uppdatera skärmen så det förekommer ghosting så är det inget och ha.

Tycker att alla Fallout spelen jag provat är lite meh. Spelat alla utom 2an och tactics. Men det är nog dels att Bethesdas rpg har studions prägel. Man blir tagen ur fantasin många ggr. Men självklart finns det en del minnesvärda karaktärer. Ghoul till exempel.

Tycker det är lite komiskt att han inte nämner ett enda Blizzard spel som bra och "värt" detta dricks...

Coolt

Blir nog mer Middle Earth: Shadow of War. Har inte sprungit på den "där" orcen ännu. Alltså de måste göra mer av denna spel serien. Hallå Embracer! Kan ni göra en deal med Monolith??!

Skrivet av Tomas Helenius:

Nej, det har vi inte planerat. Flera av spelen är svåra/omöjliga att lira ordentligt i dag. Men vi kanske kan köra stream eller tillbakablick på några av dem. Valheim, däremot, är ju fortfarande inte släppt skarpt, så recension blir det inte tal om innan dess.

Men nån entusiast måste väl finnas på redaktionen med alla konsoler och pc apparater. Sen e de bara o köpa spelen på Tradera till överpris 😜

Skrivet av NeoWeo:

Idag är det 10 mars, alltså MAR10 dagen 😊

Är det bara jag som missat nåt? Sen när började de med det?

Trodde inte att han hade gått bort då jag såg ett taffligt inlägg i min Fb feed. Men det var ju sant. Började läsa dragonball av en slump när jag gick i gymnasiet vid millenium skiftet.. Nu har jag alla pocket böckerna på hyllan fortfarande. Mycket sorgligt att han skulle gå bort så tidigt. Vila i frid

Är det inte bättre o bara sälja bort Randy Pitchford?

Skrivet av JerkerRaner:

Mest svårt för Kevin hart, tycker han är så kass skådis.

Hörru.👈 Skrikhumor är roligt! Det har några faktiskt skrattat åt nån gång i någon film, typ Ghostbusters 2016...

Behöver bara tänka på introt så får jag rysningar

Har alltid gillat Men Of War serien. Att man kan dö av ett skott och att stridsvagnar är svåra att vinna emot utan rätt utrustning.

Körde igenom Quake 4 för ett par månader sen. Alltså Strogg kampanjen i Quake världen förtjänar mer. Det är lite som Borgs i Star Trek fast vuxet. Hoppas det blir mer nu.