Inlägg av Bojkott

Inlägg som Bojkott har skrivit i forumet

Skrivet av Alexraptor:

Ser ingen som helst legitim anledning för singleplayer spel att kräva PSN konto på PC.

Det är ett sätt för dem att kunna samla in information om oss, som de sedan kan använda själv eller sälja vidare. Köper du spelet genom exempelvis Steam så ger du dem tillgång till allt när du tvingas koppla ihop dina konton.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Vi kommer få vattentemplet med tillhöranda spakar som höjer och sänker vattennivån. XD

För att få det att fungera så måste man plocka isär halva byggsatsen och bygga ihop det igen. Allt för att ge samma smärta som iron boots gjorde.

Konstigt beslut. Hade jag varit dem så hade jag gett bort det gratis nu på fredag.

Häftigt! Synd bara att den ska vara så dyr

Skrivet av laban005:

Och när kommer den, längesen man hörde nåt om det va?

Skulle tippa på att vi får veta mer under Xbox Showcase den 9:e juni. Har vi tur så kanske det till och med blir release samma dag.

Det var fan på tiden! Borde ha gjorts redan vid Norden-uppdateringen. Men bättre sent än aldrig.

Det kom som en rejäl käftsmäll när man såg hans video som etta på trending. Livet kan vara bra jävla orättvist ibland. Älskar dock hur han tar det. Så typiskt Figgehn.

Har inte spelat det, men den här typen av transparens är alltid uppskattad.

Kommer ge spelet ett nytt försök när allt man önskar finns där. Framför allt Creation Kit 2.

Skrivet av Slimebeast:

Ja, det är en hel del fejk och samma vilseledande marknadsföring som med Milo.

"Ryan, en av våra utvecklare, bara delade sin skärm med Copilot medan han spelade Minecraft" som om det bara är ett starta valfritt spel och få en massa tips och råd av Copilot som förstår vad som händer i spelet. De får det att se ut som om det inte skulle krävas förberedelser och specifik anpassning för ett visst spel.

Med den inställningen så är ju även DLSS fejk, då det också kräver förberedelser och specifik anpassning för spel. Finns inget i denna demonstration som inte skulle kunna vara möjligt med dagens AI-teknik. Figure har redan demonstrerat liknande intelligens med OpenAI.

Det fanns alltid en gnutta hopp om att de skulle kunna fixa det till slut, men problemen var för många och för djupa, så i slutändan var det aldrig någon större mening. Gör om, gör rätt.

En bärbar spelkonsol från Sony är alltid välkommet, men det känns lite "meh" med bara PS4-spel.

Såg inte så värst lockande ut av det man såg på bilderna.

Skrivet av SWEBarb:

Så du tycker inte att epic gör lite fel här som stressar till köp ?

Epic gör fel, men i slutändan så är det föräldrarna som tillåter sina barn att spela Fortnite och spendera pengar i spelet. När jag växte upp så fanns det mängder med riktad reklam mot barn. Självklart ville man ha alla coola leksaker från reklamer och TV-serier som man tittade på. TV-serier som endast kom till världen för att kränga på leksaker. Transformers och He-Man skapade t.ex. av Hasbro och Mattel, två gigantiska leksakstillverkare. Oddsen är nog minimala att du ägde leksakerna om du tittade på serierna.

The Legend of Zelda: Majora's Mask har portats till PC

Som rubriken lyder så har Majora's Mask portats till PC, vilket innebär att man inte längre är beroende utav emulering för att kunna spela det på en PC. Det innebär även att spelet kan behandlas som vilket PC-spel som helst, vilket betyder stöd för nya funktioner och moddar och, naturligtvis, ray tracing.

https://github.com/Mr-Wiseguy/Zelda64Recomp

OBS! För att kunna spela Majora's Mask på PC så måste du ha en äkta dump av originalet.

Riktigt underhållande kanal. Har följt AVGN redan sen ScrewAttack-tiden.

Att de stänger ner Arkane Austin är förståeligt, men Tango? Vad har de knarkat egentligen? Tango är/var Microsofts enda studio i Japan, en marknad som Microsoft har haft enorma problem med att slå sig in på, och de har så vitt jag vet bara släppt bra spel, utöver det säregna och jättehyllade Hi-Fi Rush.

Kan ju alltid hoppas att de har lärt sig en läxa. Så onödigt att behöva slicka röven ren efter att ha skitit ner sig.