Inlägg av Arcadia

Inlägg som Arcadia har skrivit i forumet

Skrivet av trickeh2k:

Allt såg extremt janky ut, combat var riktigt usel. Animationerna var lite meh för det mesta och det verkade gå i runt 23fps, at best. Grafiken var inte mästerlig direkt heller. Rätt svag trailer, förstår inte vad follk riktigt ser i detta?

Morrowind är mitt favoritspel alla kategorier, och det beror inte på överlägsen combat eller animationerna, snarare är det trots det.

Ingen har nämnt mina två favoriter, KotOR 2 och Morrowind. Mass Effect ligger väldigt högt också.

Lustigt att de gjorde tvärtom med Uncharted. Vill man börja spela spelen i den serien så finns bara uppföljare till PC, inte första spelet.

En av FZ:s mest högprofilerade och uppskattade medlemmar, helt klart. Du kommer lämna ett tomrum på FZ och Sveriges del av internet.

Skrivet av Margy:

Låtsas Intellivision fortfarande att deras Amico-konsoll är "på gång"?

Amico är inte en del av denna affär.

Skrivet av Zymac:

Hur tänkte du nu? Playdate e ju tillverkad av Panic inc. ett amerikanskt företag. Förutsett att du menar den dära lilla handhållna med vevkontroller på.

Designad av svenska Teenage Engineering.

Skrivet av MRZnr1:

Minns originalet som fick så dåligt betyg på sin tid. Var inte spelbart på de flesta datorer då det krävde så mycket prestanda. Var nog inte många som spelade det pga av det.
AI tycker jag är viktigt i ett bra spel. Idag så brukar AIn vara undermålig vilket jag läser att den är även i uppföljaren.
Kan rekomendera Fear 3 om man vill testa en av de bäst programmerade AIn i ett FPS.

Skojar du eller, det fick ju jättebra betyg.

Hade varit roligare om Playdate hade fått representera Sverige i hårdvara. 😊

Skrivet av omgponies:

Ni missade Danmarks stolthet, Mujaffa-spillet under racing. Man åker ju runt i en BMW.

Exakt det jag tänkte när jag såg att det bara fanns två racing-spel!

Riddick är ju inte svensk. Det är ju en karaktär från en amerikansk film. Varför inte Rico Rodriguez från Just Cause istället?

Skrivet av eld:

De fixade detta i fallout 76, men mest för att det blev ett problem för studion, inte för spelarna, pga multiplayer.

Så begränsningen ligger mest i bethesda.

Sjukt att även F76 har CE, ESO till exempel har ju en annan motor.

Skrivet av Devan:

Just cause fast man kan spela som tjej med andra ord!

Det första jag tänkte!

Skrivet av Devan:

Så i framtiden så kanske vi inte får äta kebaber som vi gör nu, Turkiet vill att deras kebab skall få skyddad status vilket inkluderar att man inte lägger sås i den!

Detta är från Svt.se nyhetsflöde:

Turkiet vill EU-skydda kebab – så ska den se ut

Den populära turkiska dönerkebaben kan få skyddad status. Om ansökan går igenom kan det innebära att kebaben blir annorlunda på restauranger runt om i Europa.

– Här i Turkiet är det otänkbart att äta dönerkebab med sås, säger Turkietkorrespondenten Tomas Thorén.

Likt italiensk napolitansk pizza, spansk serranoskinka, fransk champagne eller svensk Kalixlöjrom vill nu Turkiet att landets klassiska dönerkebab ska EU-skyddas.

En av anledningarna till att Turkiet vill EU-skydda kebaben kan vara ekonomiska intressen, enligt Thorén.

– Men man säger i ansökan att det framförallt handlar om att man vill värna om traditionen, för ofta kan man se att kebaben har förändrats på vägen till Europa.

Om förslaget går igenom den tre månader långa processen skulle det innebära att det kommer att finnas en EU-standard för vad som får kallas dönerkebab. Något som restauranger då måste leva upp till.

Så vad tror ni, kommer detta hemska bli verklighet?

Och andra sidan vill de att vi kallar dem "Türkiye" och det gör vi ju inte heller.

Sjukt hur mycket paralleller det finns mellan Fallout och Elder Scrolls ändå. F76 = ESO, F4 = Skyrim, F3 = Oblivion och även om jag aldrig spelat New Vegas så får jag intrycket av att många fans har samma känslor för det spelet som Elder Scrolls-fans har för Morrowind.

Skrivet av LancelotSwe:

Som exempel hade Stardew Valley-skaparen jättemycket kontakt med sin modcommunity så många moddar var kompatibla väldigt snabbt.

Sen skillnad mot en enmansstudio förstås. Men kan vara nackdel för Bethesda, med säkert en stor PR-avdelning borde man kunna kommunicera med några som faktiskt gör att deras spel blir väldigt långlivade.

Dessutom är ju minst halva poängen med Bethesda-spel att kunna modda dem.

Kommer vi få rykten om att Sony ska lägga ner PlayStation nu också då? Eftersom folk funderade på om Xbox skulle läggas ner bara för att Microsoft funderade på att släppa spel på PlayStation.

Skrivet av Fearnox:

Förstörbara miljöer kan dock vara väldigt problematiskt. Vad händer tillexempel ifall du spränger ett hus där det är ett uppdrag senare eller kommer bli ett safe-house för spelaren?

Du får väl helt enkelt leva med att det inte är hållbart att demolera en hel stad och tro att livet ska kunna gå vidare som vanligt.

Sabaton har ju gjort spel förr, bland annat en basic Svea Rike-klon.

Lekande lätt, medeltiden kanske är min grej?

Skrivet av almblad:

Det blir ett pass på det här spelet, kanske tittar på en genomspelning på tuben

Ett season pass? 😉