Inlägg av trickeh2k

Inlägg som trickeh2k har skrivit i forumet

Strauss seglar upp som guldkandidat för VM-Guld i ordsallad.

Allt såg extremt janky ut, combat var riktigt usel. Animationerna var lite meh för det mesta och det verkade gå i runt 23fps, at best. Grafiken var inte mästerlig direkt heller. Rätt svag trailer, förstår inte vad follk riktigt ser i detta?

Skrivet av tobbiew:

Ett antal streamers har fått spela delar av Destiny-expansionen och även fått tillstånd att visa detta i sina kanaler. Är ni säkra på att det inte rör sig om detta?

Det är inte samma sak alls, det var ett event i Seattle, on-site. Detta är folk som både spelat igenom hela kampanjen samt även har hunnit få koll på en del raid mechanics. Tvådagarseventet de medverkade på innehöll bara början av kampanjen.

Skrivet av MrPeters:

Inte riktigt hållit koll på Destiny 2 på ett tag, men tar de fortfarande bort gammalt content eller slutade de med sånt?

Det sker fortfarande, det går inte att släppa nytt annars. Minns inte om det var begränsningar i motorn eller om det var konsolerna, men gissar på det sistnämnda.

Låter som det är en prequel på g.

Ruggigt stark insats idag :>

Old-gen är fortfarande en alldeles för stor marknad att ge upp.

Skrivet av KoP:

Väldigt tragiskt när unga blir sjuka. Namnet Figgehn känner man ju igen. Finns inte mycket som känns rättvist i livet ibland.

Har en kompis (min bästa) som fick tarmcancer, han opererades och behandles och springer med stomipåse för tillfället. Sen spreds sig cancern till levern, dom tog bort en bit där cancern var. Efter ett tag kom det tillbaks och dom fick kapa bort en till bit.

Och nyligen fick jag reda på att hans cancer har spridit sig och satt sig på lungor, hjärta och hjärna.

Känns bara hopplöst.

Hans far är dessutom döende i cancer mitt i allt.

Och min egna morsa gick bort i slutet av förra året väldigt hastigt och oväntat i en hjärtattack. Hittade henne i hennes badrum och försökte förgäves göra hjärt och lungräddning i väntan på räddningstjänsten. Den dagen och dom bilderna är ju för alltid etsade i ens hjärna.

Nu början man förstå varför en del äldre människor är bittra. Det är när man får se alla ens nära och kära försvinna ur ens liv likt fallande dominobrickor.

💕

Fy vad tråkigt Har ingen relation till honom alls men har ju också hört om honom under Calle och Jockes tid.

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Inte hört något, men kändes ju på slutet som att: det är nu det börjar. Och då... tar det slut.

Fan vad udda... lite som när man har sett en del filmer genom åren som känns spännande och sedan tar det bara abrupt slut och man får känslan av att pengarna tog slut och man var tvungen att bara avsluta.

Att det alltid ska vara så svårt att hålla isär korrelation med kausalitet.

Man funderar ju nästan på om det är en andlig uppföljare till Quake men att det varumärket inte är speciellt starkt medans Doom är det.

Skrivet av Fryslagg:

"Calle, Jocke och Gustav är tillbaka!"

This! <3 Även om gänget nu också är bra så saknar man dem innerligt.

Ugh, jag tar bara community notes från X eftersom detta tydligen fått uppsving senaste tiden.

In 2023, a leaked email revealed Phil Spencer's interest in buying Valve "if the opportunity arises". However, the rumor in this post is not from a credible source and the image is from an online messageboard.

Factcheck: https://www.kitguru.net/gaming/matthew-wilson/rumour-claims-m...

https://www.forbes.com/sites/paultassi/2023/09/19/microsoft-b...

Email leak: https://forum.tabletpc.review/uploads/short-url/ldUuHfiJZRFdr...

https://venturebeat.com/games/ceo-gabe-newell-explains-why-va...

Image source: https://icon-era.com/threads/rumour-microsoft-is-preparing-an...

Rumor origin: https://twitter.com/user/status/1793240111435420149

Skrivet av Ender:

För att inte tala om det fantastiska entreprenörskapet. Jag kan inte nog hylla någon vars enda bedrift verkar vara att köpa upp massa andra företag med lånade pengar.

Lyxfällan 2.0!

En framgångssaga utan dess like.

Jag är lite förvirrad, kommer det fler kapitel?

Skrivet av Luciphear:

Är verkligen super lycklig att se att Blizzard lyckats göra det så pass väl som de gjort. Tycker de får lite oförtjänt mycket kritik ibland. Visst bör man kritisera det som är värt att kritisera men det kastas även runt mycket menlöst hat också, fast det kommer väl främst från Reddit och Twitter och folk där kan nog inte påstås vara så värst socialt välanpassade alltid.

Hur som helst, ser väldigt mycket fram emot vad de gör framöver. Det kommer säkerligen komma säsonger och saker och ting som är mindre bra igen, men de tycks ha funnit ett sätt att kunna åtgärda det.

Mja, jag tycker ändå kritiken varit befogad men kanske inte riktigt lika färgstarkt som andra uttryckt sig Hade dock varit otroligt spännande att vara en fluga på väggen för att se varför vissa saker blev som de blev osv. Hur som, stabil grund nu!