Recensioner

Här hittar du våra senaste recensioner!

0

Ultima Online: Renaissance

Det senaste spelet i Ultima Online-serien har äntligen blivit vad det massiva rollspelet skulle ha varit redan då originalet kom för tre år sedan.

1

Ground Control

Svenskutvecklade Ground Control från Massive Entertainment har nu funnits ute någon månad på marknaden. Hur är det efter att den första hypen svalnat? Vad är det som får spelet att leva vidare då den skarpa grafiken och det häftiga ljudet blivit "vardag"? FragZone vet.

0

Shogun: Total War

Japans samurajer har kanske inte alltför ofta varit huvudpersonerna i ett spel. Men nu är det dags för dessa asiatiska krigare att få utkämpa slag på din datorskärm. Shogun: Total War tar dig till 1500-talets japan där det sista shogunatet kollapsat och åtta daimyos krigar om att ensamma bli shogun.

1

Diablo II: Andra intrycket

För ett par dagar sedan efterlyste jag erfarenheter kring Diablo II - särskilt när det gäller hur spelet är att spela i multiplayer-läge; antingen via lokalt nätverk eller nya Battle.net. Här publicerar vi några synpunkter från dem som spelat D2 grundligt.

0

Tachyon: The Fringe

Möt Jake Logan, stridspilot på dekis och förvisad till en av rymdens avkrokar – The Fringe. Här gäller det att inte lämna rymdkryssaren olåst eller ge sig iväg utan att ha ordentligt med ammunition på fickan. FragZone har varit ute och testflugit Tachyon, Novalogics bidrag till avdelningen rymd-pangpang.

55

Diablo II

Uppföljaren till kanske ett av dom mest populära spelen någonsin har äntligen ramlat ner i spelbutikerna. Diablo II som lovar mer variation och underhållning än föregångaren kan knappast bli sämre.

0

Deus Ex

Världen är sakta men säkert på väg neråt. Alla jordens länder är fulla av korrumperade regeringar, hemliga militära organisationer och avancerade teknologiska laboratorier. När forskarna upptäckte att det inte lönade sig med robotiserade människor så valde de istället att ta reda på mer om så kallade augmentationer. Du och din bror är världens två första augmenterade agenter, och ni jobbar just nu för UNATCO, United Nations Anti-Terrorist Coalition. Saker och ting kan bara bli värre…

0

Deus Ex demotest

Jag hade hört många lovord om det här spelet. Att det skulle vara en utmanare till Half-Life, både vad gäller AI och spelkänsla, samt att det skulle dessutom vända sig till den massa som gillar rollspel.

0

MDK2

När jag först såg bilder på MDK2 visste jag knappt ens själv vad jag skulle tycka. En klumpig professor, en sexbent hund och en människa med en mekanisk fallskärm på ryggen kan tyckas vara lite smått konstiga ingredienser, men så är inte fallet. En sak är dock säker. Kurt, hunden Max och Dr. Hawkins lyckades verkligen med att fånga mitt intresse.

0

Asherons Call

Asherons Call är det fjärde stora spelet i online-rollspel genren. Först kom Meridian 59, och sedan de två stora spelen UO (Ultima Online)
och EQ (EverQuest). Men är Asherons Call lika bra som UO eller EQ. Och är det ens samma sorts spel?
Läs FragZones Asherons Call recension för att se en jämförelse med de två tidigare gigantiska online-spelen EverQuest och Ultima Online.