Battlefield-studion Ripple Effect (tidigare Dice LA) söker folk till sitt nästa projekt, skriver Tech4Gamers. Beskrivingen av tjänster för visuella effekter skvallrar om att ambitionerna är höga: det siktas på att göra "de mest realistiska och spännande förstörelseeffekterna i branschen".

We are looking for a Senior 3D Artist like you to help us create the most realistic and exciting destruction effects in the industry. You will report to our Art Line Manager, based in our studio in Los Angeles, CA. We are looking for candidates located in Vancouver with remote options.

Det sägs inte vilket spel tjänsterna gäller, men det mesta pekar på att det handlar om nästa Battlefield. Dels är ett sånt på gång, dels har studion varit inblandad i serien i många år.

Nästa Battlefield-spel är inte avtäckt, men EA har flera gånger låtit förstå att man arbetar på det. Man öppnade en ny studio i Göteborg i höstas som ska jobba med både single- och multiplayer i nästa BF. Och i somras beskrev EA-toppen Andrew Wilson som "en omtolkning av Battlefield som ett sammankopplat ekosystem".

BF2042 fyllde två år i höstas, och nyligen stod det klart att det får en sjunde säsong nu i mars. Sen börjar det kännas dags för ett nytt spel. Vågar vi hoppas på premiär i höst?