Inlägg av Edd1e

Inlägg som Edd1e har skrivit i forumet

Förstår inte negativiteten, PSVR2 har ett par funktioner som är galet smarta? Om ögonspårningens dynamiska upplösning kan implementeras till spel "relativt" lätt så kan man skruva upp ögongodiset och få hög(re) FPS även med klenare grafikkort.

Nej, är spelet bra och (i F2P's fall) har vettiga mikrotransaktioner så spelar det nog mindre roll om det är F2P eller ej.

Hitman ost ovanför Hotline Miami? Nejnujävlar *kavlar upp ärmarna.*

Meh

Corsair... Tanten behövde uppdatera till nyare Icue för att få stöd till hennes kylare. Men med den nya uppdateringen var hennes mus och tangentbord inte längre stödda. Verkligen sånt man vill behöva tänka på när man håller på med (redan rätt invecklad) simutrustning.

Fortsätter kolla Deep Dip 2 streams. Tionde nivån av sexton nådda. ~27K$ i prispoolen just nu. Övre våningarna ser verkligen inte* snälla ut hah!

Corsair vill köpa Fanatec, euhm.

Meh. Brainmelt på sista.

Skrivet av Soulless:

Kul!
Kommer det streamas på kanalen du länkar till eller annat ställe?

Jo riktigt sköj faktiskt!
Tror det kommer vara mest aktivitet på Twitch.

Inget spelande i helgen, blir att kolla Trackmania på Twitch.

Inga checkpoints, trillar du (och inte har tur) så är det bara börja om från början. Personen som klarar kartan först plockar hem ~10K$.
Startar 20:00 ikväll.

Deep Dip 2 släpps ikväll, skaplig bounty (10K$+) till personen som klättrar tornet först.

Skrivet av Foxmulder:

Hoppas du inte behövde betala för den då.

Han erbjöd att betala tillbaka allt men vi möttes halvvägs.

Just nu spelas Shadows of the Empire på en Sony Trinitron som är på god väg att haverera. Spel var inte (alltid) bättre förr haha, minns att jag tyckte detta var i N64 GOAT-gänget men mjaaeee.

Simracing och ARPGs.
Har gillat racing-spel sedan RC Pro-Am men mitt sim-intresse startades av Sega Rally på arkad, blev skapligt less när kabinetten gick sönder och byttes ut mot ett par flipperspel. Något år senare blev det Grand Prix Legends (med ratt från Saitek) och Gran Turismo.
Sen blev det Simbin och PS2-versionerna av GT. Testat så gott som allt som har med simracing att göra sedan GPL nu när jag tänker tillbaka på det men tror nog att iRacing, Live for Speed och GT5 är dom viktigaste titlarna i mitt liv. Träffat förbaskat många vänner tack vare den trion av spel. Om veckan/dagen varit "meh" så finns det ingen bot lika bra som ett par lopp med likasinnade människor.

Diablo 2.. Ptja, jag behöver kanske inte förklara den titeln här på FZ, hah. Path of Exile har jag idag ohälsosamma mängder tid i. En flock av mina vänner spelar både sim-racers och PoE så har alltid något att göra med någon.

Varmt om hjärtat? Japp, inte bara lite.

Suverän förhandstitt, tack!
Blir att testa i helgen.

Två korrekta gissningar, hah.

Perfekt timing, glömt säga upp PS Plus. Ska sälja PS5:an i väntan på Pro men helt glömt att jag inte behöver PS Plus under tiden hah. Tack, FZ!

Är i mild chock.
Lånade ut Shadows of the Empire (N64) till en klasskamrats lillebror 1999. Tappade kontakt med personen när han skulle ta sabbatsår eller liknande och, var väl kanske inte vidare brydd i att få tillbaka spelet då.

Köpte ett begagnat exemplar med kartong som jag hämtade ut för cirka två timmar sedan.
Det är mitt gamla spel, haha. Säljaren svarade för en halvtimme sedan, samma lillebror som lånat det av mig! Liten värld ibland.

etc etc! ;D

Att tillverkaren inte byter panel men behåller produktnamn. *host*24G2*host* xD

Jag vill ha bra prestanda för pengarna. Å ingen j*vla RGB, hah.*

Herre, det är en serie. Inte en konspirationsteori som försöker hjärntvätta folk. Underhållning.

Jag gillade att det fanns en del Fallout-igt splatter och humor. Bra underhållning.