Inlägg av Gaara

Inlägg som Gaara har skrivit i forumet

Det här ser sjukt bra ut, har väntat länge på det men fick för mig det kom förra året sen har det kommit bort i glömskan då inget skrevs om det.

Är det bra optimerat till PC eller är det som Dragons Dogma 2 möket?

Välförtjänt, bästa spelet som någonsin gjorts imo

Hoppas på Mafia 4

Helldivers 2

Skrivet av superapan:

Det är ju ändå lite knäppt att vi VILL HA exklusiva spel.

Tänk om man kunde köpa en Xbox eller PS5 och spela samma spel, men med andra USP:ar än att MS eller Sony slängt pengar på en utvecklare som lett till en splash screen och ett spel låst till sin hårdvara?

Jo visst är det knäppt, men känns som det hela beror på att MS har ändrat strategi mitt i generationen EFTER man köpt XBoxen. Hade man vetat innan hade man inte brytt sig.

Känslan av att Xbox Series X var ett dåligt köp växer sig allt starkare...

Okej

Jag väntar nog på en remake på denna remake...

Skrivet av Stripe:

Är väldigt kluven på om man ska köpa en PS5 slim eller vänta på Pro-versionen.

Vänta på Ps6 när du ändå håller på o väntar

Jag tycker redan det är dyrt

Hyffsade betyg ändå, kul spel.

Skrivet av Majoren:

Finns ändå en sorts objektivt "mätbar" högre kvalitet vad gäller spelen från Nintendo och Sony. Är själv inget fan av Playstations "filmiska" actionspel, men inget tvivel om att de liksom Nintendos spel lever upp till kvalitetskriterier som du viftar bort genom överdrivet fokus på dina personliga preferenser, medan Xbox-spelen ofta faller pladask med löften som aldrig infrias etc.
T.ex. Halo Infinite så levererades ju aldrig 50% av det utlovade spelinnehållet...

Ja men det är ju inte Microsofts fel att content utleblev och co-op saknades i senaste halospelen. Du verkar ju själv vifta bort bra grejer med xbox och skönmåla Sony/Nintendo efter dina egna preferenser. Det gör vi nog alla igentligen, vi köper ju spel för att ha kul själva o borde ju inte bry sig vad någon random annan tycker om, det kvittar ju...

"Men till skillnad från Microsoft har de begripit att det bästa sättet att tjäna pengar i spelbranschen är att (trumvirvel) släppa bra spel."

Det förstår nog Microsoft också, men ibland går det inte så bra. Spel som borde klassas som "bra spel" lever inte upp till förväntningar försäljningsmässigt eller till välgjort spel och ibland både och.

Tycker både Nintendo och Sony känns väldigt överskattade när du sätter upp dem på någon pedestal att de vet minsan hur man gör bra spel och är överlägsna, det är de inte imo.

Tycker både Horizon och Spider Man är "meh", går att spela men inte så mycket mer. Inte orkat spela klart något av de 2 senaste i serien på båda.

Skrivet av Zymac:

Jag testade då det dök upp på gamepass, VERKLIGEN inte min typ av spel. Dog flera gånger på standardfiender, kom till första bossen. Tjena hej. Good bye, uninstall. jag har inte tålamodet att lära mig patterns o skit.

Git gud

Helldivers 2

Skrivet av kebbe:

Ganska avtändande med spel vars grafik ser ut som Newgrounds-spel ca 2004 men kanske värt att kolla in.

Grafiken är inte mycket man tänker på när man väl spelar, den funkar och visar vad den vill på ett tydligt sätt.
Spelat första spelet nu ett par timmar och kan ju säga att jag är glad att jag började med första då det är rea just nu på det.
Det är hyffsat kul men är inget spel (jag) har svårt att slita mig från, det räcker med några rundor sen ta en paus o göra något annat.

Inte värt 300spän imo, men under 100spänn på rea kan väl va okej.

I flesta fallen vet jag inte ens om det när jag köper så det blir en obehaglig överraskning.
Gillar inte att ett spel ska kräva fler olika appar, köper jag ett spel i steam ska det inte sedan starta upp Uplay etc när jag vill spela.

Hört mycket bra om Hades, är det vart att testa första först innan man hoppar på Hades 2?
Iofs är det rea nu på första spelet så kanske bäst o testa det o se om man gillar det.

Skrivet av robbis:

Kan inte steam bara ta bort hela betygssystemet...

Tycker det funkar väldigt bra ändå. Man märker ju om det är trolls och mer ärliga betyg.