Inlägg av Limpler

Inlägg som Limpler har skrivit i forumet

Hade väl varit bättre att använda en form av auto-funktion i multiplayer survival spel med basbyggande?

Då kan man gå och lägga sig och vet att om någon elak jäkel attackerar din bas så vaknar din karaktär och går ut o vevar i underkläderna

Skrivet av Ringo:

Snyggt kört!!

Min första känsla när jag laddade upp kombinationen av bana och bil i en time trial var "Du måste skoja?!!".Det gick ju inte att åka nånstans utan o spinna runt. Men efter ett par sträckor och när man hittat rätt läge på gasen så var detta en riktigt rolig kombo tycker jag ändå. Det blir liksom lika mycket styrande med gasen som med ratten. Om inte mer.

Sen var jag betydligt mycket mer återhållsam i mina kurvtagningar än vad du var. Det är väl en fråga om erfarenhet och skicklighet skulle jag gissa på Vilket återspeglas i tiderna såklart. Men man måste ju komma i mål om man ska vara med. Så mitt mål är främst att ta mig i mål varje gång. Så kommer tiderna förbättras i långa loppet förhoppningsvis.

Får se sen när VR kommer om det blir något man orkar med. Det var kul i DR2. Men vet inte om det kommer hjälpa eller stjälpa tidsmässigt.

Tack!

Ja, det är helt klart bättre att komma i mål, jag hämtade ju hem hela 0 poäng i Estland när jag skrota bilen redan på första sträckan 😆👍

Körde igenom Svenska rallyt igår, kul combo av bil och land!

Jag hade en ganska tajt fajt med PV fram till SS5 då en snövall attackerade mig och kastade ut mig i skogen.

SS6 från rallyt

Blev inte många km i Estland.

Caution 5 left over jump rätt in i höbalen. Tack för den din jävla kartlurare!

Skrivet av LOVEMEISTER:

Jag har hittills känt mig lyckligt lottad när det kommer till buggar och spelkrascher. Men idag var olyckan framme och ställde till det rejält. På den långa sträckan tog bromsarna slut helt och hållet så jag fick smyga mig i mål. Men om man inte har bromsar får man inte avsluta sträckan vid funktionärerna utan man rubberbandar i all oändlighet och jag fick välja quit i menyn. Men då spelet aldrig hängde sig och jag korsat mållinjen tänkte jag inte på att kolla ifall tiden hade räknats, vilket den inte gjorde. Så jag ber om ursäkt att jag körde vidare och strulade till det i tidslistan @lerb

Är det där en ny bugg? Frågar efter som det inte har hänt mig tidigare

Skrivet av 34 Anders Alm:

Men är det bara du o jag med detta problemet ? O varför ? Är det grafikkortet eller annat ?

Testa att sänka eller stänga av Anisotropic filtering. Kan vara det som spökar

Huah! Jag överlevde rallyt!

Det höll på att gå åt H redan halvvägs genom sträcka 1 och flera gånger under rallyt. Spännande att köra sista sträckan på regndäck

Video från SS6

Jag blev uppsagd någon gång runt årsskiftet 2008-2009 pga arbetsbrist. Jobbade på ett mindre företag inom byggbranschen.

Nu är det lite skakiga tider inom bygg igen så man får väl se vart det tar vägen.

Snyggt! Blir att införskaffa när det släpps. Jag gillade Phil i Dirt 2.0 men i WRC låter kartläsarna som att dom är i mataffären och läser inköpslistan... Om jag inte minns fel så satt Phil i en motion-rig när han läste noter när dom spelade in dom.

Tyckte jag hängde med rätt så bra fram tills ss4 där det låg en sten, modellen större i vägkanten!

Kaffe 06:10 och matlådan vid 09:00

Skrivet av fishfugg:

Självförtroendet blev bara sämre och sämre ju längre in på sträckorna jag kom idag, trots att jag hade fått i mig 3 st öl på det... man tycker ju att det borde vara tvärtom!

Sen blev det riktigt bajsnödigt på sista sträckan men man kan nog kalla det tur när man kommer undan såhär fint.

https://www.youtube.com/watch?v=bqe_TrEhqQE

Eh... Åkte av i samma sväng

Skrivet av Tinardirith:

Snyggt! Jag är lite svag för gamla Porschar. 911:an var riktigt go att köra i DR2.0 men inte på tävling, lite för bångstyrig för att pressa hårt med handkontroll. Bottensänkt och stenhård på tyska asfalten var väldigt trevligt. Måste prova den lite mer i WRC.

Tycker allt bakhjulsdrivet är riktigt svårt med handkontroll Men det är väl en vanesak, kör med ratt men har testat med handkontroll när
jag inte har orkat koppla in ratt och pedaler.

Jag körde den bara Porschen vid ett par få tillfällen i DR 2.0. Kanske borde ha kört den oftare Körde mest Mantan.

Körde igenom Sardinien sent igår. Gick stabilt genom hela rallyt med bara en snurr på en utav sträckorna. Enbart byte av växellådan, en tvätt och en uppsättning fräscha hjul krävdes vid servicen Än så länge ser det ut som att jag är ensam om att ratta Porschen, tyckter den var riktigt trevlig att köra i detta rallyt.

Kul att vara igång igen

Den jäkligt hala ss6 ifrån rallyt

Skrivet av 34 Anders Alm:

Testat 3 av dom även Opel, med öppna menar du minska då ? Standard är 45% driving lock, 30% braking lock, 35Nm preload
Minska från 45% till ?

Ja, prova att minska driving lock, testa 35? Du kan även minska på anti roll bar bak.

Edit: Kom på att jag kan länka en guide som är bra.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2028926468

Finns hur mycket som helst att läsa men om du går ner till "Troubleshooting your car" och börjar där så är det lite lättare att se vad man ska skruva på.

Skrivet av 34 Anders Alm:

Får se om jag kör i Sardegna, får ej till en setup så man kan komma runt bara. Bilen helt omöjlig att få till en go känsla. Bara spinner runt även i höga växlar.

Har du kört Opel? Om du redan kör den kan du testa öppna diffen lite

En liten förvarning till er som har skruvat och pillat med setupisar och bindat om knappar och annat.

Saxat från EA's discord

Hello drivers,

Our upcoming v1.4.0 patch will release on 14 December 2023, and contain several bug fixes and improvements across EA SPORTS™ WRC.

One fix relates to some tuning setups potentially breaking when a player tunes multiple cars and one fix relates to steering wheel and controller input bindings not working correctly across certain device configurations.

In order to fix these issue, a complete wipe of all tuning setups and custom input bindings is required, for all players.

We know that many of you have spent a lot of time refining your tuning setups and you controller, wheel and pedal setups, so in order to provide the least disruption possible, we are sending this warning ahead of time.

If you wish to keep any tuning setups after the v1.4.0 update releases, we recommend you screenshot or write down the tuning values for those setups now, and then re-apply them after the patch is released.

@rosski
@Gejmerfr3ddan

Snyggt att ni nämner det för dom som eventuellt har missat detta 👍

Jag väntar nog till Monte Carlo innan jag aktiverar koden då Kalle och Jonne redan har säkrat titeln 🙂

Bra att Codies är snabba med att patcha. Ska köra lite senare och se om man slipper solbrillorna när man kör svenska rallyt 😁

Estland gick sådär... Ganska bra fart men flertalet besök ute i skogen. Jag missade några noter och min kära kartläsare hosta ur sig vissa noter när jag redan var ute och avverkade skog.

Ungarna tycker den är bra

Jag blev inte speciellt imponerad. Men Lumalee bjöd på ett gott skratt i alla fall 🙂