Inlägg av Veonz

Inlägg som Veonz har skrivit i forumet

Skrivet av Alexraptor:

Kan ju inte svara för andra men för mig är svaret: Ja, så länge det inte finns legitima tekniska skäl för att det behövs.

Vad anses vara legitima tekniska skäl? Egentligen borde väl allt kunna göras utan tredje part inloggning?

Intressant hur kravet på PSN har blivit en så stor kontrovers medan krav på Xbox konto, Ubisoft konto, EA konto, Steam konto osv anses helt okej. Vad är det som gör PSN annorlunda än alla andra konto krav?

Eller det är så att alla som bojkottar detta pga PSN krav även bojkottar alla andra spel som kräver tredjeparts konto? Dvs de flesta spelen på steam från stora studios.

Eller är det så att det är lite trendigt att hata på PSN medan det inte är trendigt att hata på andra konto krav? Och man vill ju inte missa att följa den senaste trenden. Dvs "I support the current thing" tankesättet.

Vore häftigt att använda denna tech för att ha en sorts AI-partner i ett co-op spel. Tänk Dragons dogma där ens grupp använder sig av sådan tech och reagerar på allt du gör och säger.

Är väl inte honom det är fel på utan serien i sin helhet.

Microsoft stänger ner flera Bethesda studios.

https://www.ign.com/articles/microsoft-closes-redfall-develop...

Är väl precis samma samma som Ubisoft, EA, rockstar, blizzard osv gör på steam. Fast de kräver även extra launchers. Intressant att det blir en så stor sak när Playstation gör det. Såklart är det lite jobbigt men förstår inte hur det kan bli en så stor sak av det hela.

Men det är kanske bara jag som tycker att göra en användare på under en minut inte stör min dag särskilt mycket.

Det enda som kommer hända isåfall är att kebaben vi äter får ett annat namn. Då är det inte längre dönerkebab och skyddas ej.

Precis som halloumi som görs i sverige heter grillost istället.

Hoppas dom som jobbat på spelet också får lite extra pengar.

Kör vidare på PC versionen Horizon Forbidden West.

Med tanke på de la ner nästan allt de visade upp på förra blizzcon så har de väl inget nytt kvar längre. Kan vara intressant vad blizzard faktiskt jobbar på nu.

Gillar spel med öppen värld och starka storyelement. T.ex Witcher 3, RDR2 osv absolut mest. Sen spelar jag ofta spel från många olika genrer.

Väntar tills de har gjort klart spelet innan jag spelar igenom det. Gjorde samma med Cyberpunk 2077, blir en mycket bättre upplevelse då. Billigare också för den delen.

Billigare att bara köpa spelen man vill spela på rea än att binda sig till massa prenumerationstjänster.

Ett spel som ligger i min top 10 lista över bästa spel någonsin. Har aldrig någonsin kännt samma nivå av inlevelse i något annat spel förrut. Levde verkligen mig in i världen och dess fantastiska miljöer.

Forbidden west denna månaden. Ghost of Tsushima om två. FFXVI portningen snart klart till PC. Until dawn till PC utannonserad. Nu även detta ryktet. Takten playstation exklusiva kommer till PC verkar öka en del.

Undra om utvecklarna ens är intresserade av att optimera till Series S. Eller de bara tycker konsolen är ett hinder for dom. Så dom bara bara sänker upplösningen och låter det vara så.

Trevligt att Nixxes står för den porten också. De har bevisat att de kan göra bra PC-ports.

Hoppas verkligen att det är sant.

Digital Foundry jämför Playstations cloud streaming och Xbox cloud streaming.

Skrivet av gundemannen:

Ska bli spännande att se hur diskussionen går i denna tråd jämfört med den om Microsofts nedskärningar när det nästan är procentuellt lika många som får gå.

Är väl mer intressant hur redan första inlägget försöker göra tråden till Sony vs Microsoft. Konsolkrigandet verkar vara så otroligt fast i vissa personer.

Är alltid tråkigt att folk förlorar sina jobb. Spelar ingen roll vilket företag de jobbar för.