Inlägg av Razerrudy

Inlägg som Razerrudy har skrivit i forumet

Skrivet av Mikael Berg:

Lite sen på bollen, men börjat kika nu. Tyckte första avsnittet lovade gott, men det andra var inte alls bra. Alldeles för mycket slapstick och humor, svårt att ta något på allvar. Hoppas det blir bättre igen!

Gissar att du inte spelat Fallout eftersom du stör dig på slapstick humorn Du kan nog sluta titta då tror jag. För det är en del i Fallouts universum.

Skrivet av mobmoben:

Försökte ta mig igenom serien, men va tvungen att stänga av mitt i andra avsnittet, gud vad dålig serien va.

Oj! Vad gillar du för serier annars? Man får tycka vad man vill men blir nyfiken på vad som är så otroligt dåligt så du behöver stänga av?

8.7/10 på IMDB, så dålig är den ju inte. Däremot så kanske den inte passar herrn.

Har sett två avsnitt och det är nära perfektion. Dom har prickat Fallout känslan väldigt bra och alla detaljer får en som jag som spelat alla spelen att bli lycklig. Skruvad humor och knasiga karaktärer Kan tänka mig att den kan kännas lite konstig för folk som är obekanta med Fallout. Men för mig är vi nära 10/10 såhär långt

Vad är det för fel på folk? Ni läser en recension som ger 3/5 och sen säger att ni inte tänker se den pga detta. Bilda er eran egen uppfattning och dansa inte efter andras pipa. Kan ju för er betygsknarkare berätta att den har har 91% på rotten tomatoes och fick 9/10 på IGN. Är så trött på den här adhd generationen......Attention span som en bananfluga

Skrivet av Bojkott:

Tyckte det va riktigt roligt i början, sen blev det samma sak om och om igen så man tröttnade. Tror att det hade varit mycket bättre om de hade satsat på ett välbyggt solsystem i stället för de tusen identitetslösa planeter som finns nu. Ett bra sätt att minska laddningssekvenserna hade varit att uppmana spelarna att stanna på en planet i mer än 10 minuter genom att göra dem intressanta.

Håller med helt och hållet. Jag hade skitkul med spelet i början. Men efter att ha lagt 40-50 timmar så gick jag totalt in i väggen med det. Nu tvivlar jag på att jag någonsin kommer spela det igen.

Det finns liksom inget djup eller känsla i spelet så när jag tröttnat på att samla gear och skepp och gjort main storyn så slutade jag tvärt.

Skrivet av mobmoben:

Tycker det är konstigt FZ inte skrivit något om vad folkets betyg i helhet angående Diablo 4 (Metacritic) med tanke på att det är nyheter om Diablo 4 angående varenda fis Diablo gör.

Det är ju nästan bara en massa bullshit bot betyg som vanligt på metacritic.

Skrivet av Stephan:

Rent objektivt har du nog rätt, men jag tror att många ger "expansionen som fick mig att sluta spela" sämst betyg. Av vad jag hört så ses Dragonflight ofta som för lite, för sent, så det var sista droppen för en hel del spelare och får bära en del av Shadowlands tyngd på ryggen.

Dragonflight fick mig att få tillbaka spelglädjen i WoW igen. Allt är bättre än i Shadowlands. Men kan vara som du säger.

Alltså hur kan folk tycka att Shadowlands är bättre än Dragonflight? Helt obegripligt? Har folk som röstat verkligen spelat undrar jag?

Skrivet av Broshimitsu:

Tror detta avtäckande är den som gjort mig minst exalterad över en WoW-expansion hittlls. Känns inte alls intressant.

Känner exakt tvärtom, nu är dom tillbaka på rätt spår igen, Detta kommer bli bra!

Skrivet av Gesturr:

Tror det blir lika själlöst som D3 tyvärr

Varför ens skriva en sån kommentar. det har du ju ingen aning om. God jul på dig munterpelle!

Skrivet av aRTIG4608:

Pedofilen fick sparken. Activision och Blizzard skyddar sina svinpälsar.

Det gör dom väl inte? Är hur många som helst som fått sparken. Sluta dra saker ur röven

Skrivet av jeppe109:

Hmm, jag har delade åsikter här och undrar framförallt hur dem kommer in i värmen igen.
Tidsbestämt?
När man bevisat att man ändrat företagskultur?
Bannlysta för all framtid?

Vi verkar gå mot ett samhälle som är alltmer ovillig att förlåta. Får mig att tänka på kriminella och hur tufft det är för många efter att dem avtjänat sina straff men fortfarande inte får ta del av samhället på lika villkor.

Jag har ingen kärlek över för Activision Blizzard men jag funderar på om eld bekämpas bäst med eld i alla lägen.

Håller med dig. Men stör mig framförallt på alla "vita riddare" som ska plocka pluspoäng på Blizzards bekostnad. Tror dom ska vara jävligt glada att ingen synat dom i sömmarna. Tror det varit nervösa människor både inom Sony, Microsoft med flera nu när detta rullat på.

Sen är det helt sjukt att det fått pågå inom Activision Blizzard, det är en jävla soppa och dom ska ha skit för det!

Jag försvarar på intet sätt Activision Blizzard när det gäller vad som hänt men börjar det inte lite bli en häxjakt nu? Känns som chefer för andra stora företag ger sig ut och swingar och försöker plocka billiga poäng på Blizzards bekostnad.

Det är en skandal att detta har fått pågå under så lång tid och man blir mörkrädd när man läser om det. Men jag har också svårt för när folk försöker dra nytta av andras olycka.

Tror det kommer bli en riktig vattendelare. Antingen hatar man det eller älskar det. Jag är av det förstnämnda. Finns inget som lockar för mig med detta spel. Den grafiska stilen och rösterna på karaktärerna känns oerhört barnsliga och i dungeons känns det inte som om det finns någon taktik eller särskild mekanik för bossarna. Allt känns helt random.

Skrivet av erikcedervall:

Bara jag eller var detta typ den tråkigaste lanseringstrailern de har gjort någonsin? Brukar vanligtvis vara lite gåshud iaf även om jag inte spelat sen Lich King.

Håller helt med. Både trailern och launch eventet var väldigt underwhelming. Gissar på att dom lagt allt krut på spelet med tanke på alla utmaningar med förseningar, Corona med mera.

För spelet i sig är väldigt lovande tycker jag. Så mycket bättre än Battle for Azeroth. Sen kommer dom aldrig kunna göra alla bittra gamla nostalgiker nöjda. Men det är ett steg i rätt riktning iaf.

Skrivet av sebrock:

Något säger mig att du inte äger ett. Kanske hur du stavar.

Haha! Vad är du för dryg människa? Gå och lägg dig,

Det här dödsfallet tog mer än vad jag trodde det skulle göra. Reckful var en av de första streamers jag började följa på twitch och kollade nästan varje stream under en period. 31år.......snacka om för ung......

Skrivet av Joakim Bennet:

7/10. Stör mig orimligt mycket att jag missade på Out of this world/Another World.

Ja jag har nog aldrig varit så säker på ett svar i hela mitt liv Var 100% säker på att det var Another World.

Det är lite typiskt vår tid att trots att den stora massan tycker att det är en 4a eller 5a så är det ändå bara kommentarer från dom som tycker den är dålig i denna tråden Jag tycker för övrigt att serien när den var som bäst var max en svag 4:a. Tänkte att jag ville göra detta klart innan jag blir kallad fanboy

Skrivet av Cane:

Förövrigt bör vissa fanboys här skaffa en reality check. Det finns en anledning varför kritikerna har sågat serien och det är inte bara för att de är dumma kritiker som inte spelat spelen eller läst böckerna.

Ja eller så accepterar du bara att folk överlag gillar den. Eller du kanske inte är nöjd för än du fått alla andra att tycka som du?