Inlägg av MrAdde

Inlägg som MrAdde har skrivit i forumet

1
Skrivet av Ferren:

Skyller mer på Paradox än Colossus för hanteringen.
Antingen tog pengarna slut eller så krävde Paradox att ha spelet på bordet för deras kvartalrapportering.

Vad grundar du detta på? Jag har följt Colossal på deras forum, och det är väldigt uppenbart att studions ledarskap inte är i samklang med varken sina utvecklare eller spelarbasen. Man sa tidigt att prestandan inte var optimal, och att den skulle bli bättre. Dock ej bra utan det talades om 30 FPS vill jag minnas.

Därutöver var man nöjd med själva simulationen. Vilket är en spottloska rakt i människors ansikten då den uppenbart är trasig på flera håll. Utvecklarna själva kan omöjligen ha missat detta, utan man måste leva i en chefsbubbla där allt i powerpoint-presentationen är checkat men man har aldrig använt produkten.

Skrivet av theBoosing:

AW2 går tungt på min burk i 3440x1440 med native-inställning. Får köra low på det mesta och raytracing off. Trots det är det väldigt vackert.

Rekommenderar starkt att testa med DLSS 3.5

Skrivet av Slashgibber:

Vad jag vet så har jag bara hört om en tidigare medarbetare, Volodymyr Ezhov, som har dött vid fronten, han ska ha varit lead programmer för deras A-life AI om jag inte missminner mig.

Fy fan alltså vad sjukt. En stor förlust för mänskligheten, en stor förlust för gamingvärlden. Hoppas Stalker 2 kan vara ett litet ljus i tunneln för Ukraina, i form av intäkter och stolthet. Ryssarna ska ut!

Vilket skämt, det är splitscreen jag spelar Halo för. Om Xbox One var en flaskhals, släpp bara läget till Series X/S och PC då.

Stämmer in med övriga om att 343 inte klarar detta. Nedmontera studion och sätt svenska Machine Games eller Id på skiten, finns gott om kompetenta studior.

Jag tycker att 10 % känns rimligt som basnivå, spontant. Kanske att utvecklare fick lägga på någon procentenhet om de vill få tillgång till Workshopen eller dylikt. Alltså kan det landa runt 10 - 15 % beroende på vilka opt-ins utvecklarna väljer.

Nämnvärt är ju att momsen på 25 % oavsett är i ungefärlig paritet med Steams nuvarande avgift, kan man räkna på hur många serverhallar och nya features vi får för de intäkterna?

1