Inlägg av Vinkelslipen

Inlägg som Vinkelslipen har skrivit i forumet

Det första jag kommer att tänka på är SOMA, själva spelet i sig tycker jag är lite av medel. Dock är storyn en av det bättre. Även Uncharted 2, Mass Effect 2 och Half-Life 2 ( mycket 2:or där ) ligger högt uppe.

Skrivet av Kazutoyo:

Man kunde se dom små filmsekvenserna från disketterna på en A500 också om man tryckte CTRL+C. Det blev ju en massa laddande så det var bara aktiverat normalt om man körde från en hårddisk.

Spännande det visste jag inte om.

Har fortfarande kvar orginalboxen till Amigan, 4 disketter var det. Senare när jag hade en A1200 med hårddisk kunde jag ta del av alla små filmsekvenser som den inte kunde ladda via floppydisk. Kanske var det A500:ans 1Mb minne som satte stopp. Jag hade ju hela 2+2Mb på A1200an.

Jag körde omkring 200 timmar och hade faktiskt rätt roligt. Åtminstone de första 100 timmarna.

Som många andra skriver så krävs det även för mig något väldigt speciellt för att jag skall installera det. Jag är mer sugen på att prova Fallout 4 igen den 25 April.

Sett 5 avsnitt och jag ger den 8 av 10 just nu.

Sett första avsnittet och det var faktiskt klart godkänt. Betydligt bättre än vad jag hade för trott på förhand.

Lite pinsamt att jag skulle missa 2 kan man tycka.

Jag gillar Fallout och kommer att titta. Dock får man gå in med väldigt låga förväntningar så kanske man blir positivt överraskad.

Nej, jobbat på samma jobb i 20 år. har 25 år kvar att jobba och får hoppas att man tar steget och försöka byta jobb någon gång .

7/10 korrekta svar

Vacker som en dag.

Snittresultatet bland alla deltagare är 5,40/10. Du klarade quizet på 1 minut 43 sekunder.

Amiga - Another World. Var som att spela en Sci-fi Film.
Pc - Half-Life 2

I snitt 2-3 timmar per dag, så jag tog 18-22.

Homeworld 3 och WoW - The War Within för min del.

Alla som inte har något jobb får en julklapp. De resterande får vara med på julklappsspelet med en summa omkring 100-150:- om de vill.

efter ca 40 timmar ligger det just nu på en svag 4a för min del. Jag har dock mestadels roligt när jag spelar trots föråldrad grafik och tekniska missar.

RTS : Starcraft
RPG : Mass Effect
Flightsim : Freespace 2

Avslutade spel:


Jag har klarat av Singleplayer delen på Age of Empies 4.

Steam achievement

Skrivet av abso:

Det skulle kunna finnas 1000 andra civilisationer bara i vintergatan och chansen att vi möts är ändå minimal just pga. de enorma avstånden mellan allt samt antal planeter och stjärnor. Som att två myror hittar varann i Sahara.

Precis så känner jag också. Sen alla videos som b.la pentagon har släppt är riktigt intressanta, men jag vet inte riktigt vad jag skall tro om dem.

Känns rätt stabilt hittills och betydligt roligare än de 2 sista expansionerna.