Super Mario RPG

Medlem
Skrivet av uberpwnage2.0:

Många av oss har nog spelat det flera gånger förut. Så länge man sätter de flesta action commands för försvar och byter in (eller alltid her henne i party) Peach för en snabb heal eller använder KeroKero Cola. Just action commands är viktigt då du i remaken gör skada på alla fiender om du träffar precis rätt, och defensivt kan du se till att ta ingen skada alls.

Dessutom finns det ett sätt att få väldigt balanserade karaktärer. Vid level up får man nästan alltid någon stat som ökar med minst +3, och det är samma för alla karaktärer i den här ordningen:

Level 2: Magic
Level 3: HP
Level 4: ATK
Level 5: Magic

Och sedan fortsätter det så.

Därefter är det nog bara erfarenhet av att spela den här typen av spel. Man vet vilka fiender som borde dö först. Mot bossar använder man allt man verkligen har (exempelvis är Geno's Attack och försvarsboost Geno boost äckligt bra). I långa loppet blir de flesta skills man har dåliga och hittar man rätt equipment såsom Lazy Shell vapnet & skyddet och diverse annat gör det saker enklare, även om jag skulle anse att det är lätt utan dem också.

Halvt märklig plug kanske, men om du är sugen på hur det såg ut för mig har jag 3st voddar på Twitch här där jag spelar spelet. Jämför en bossfight så får du se hur jag spelade.

Själv dog jag bara en gång mot extra bossen i Monstro Town för att jag försökte spöa honom vid låg level.

Tack för ett väldigt fint och hjälpande svar!

Moderator | Testpilot
Skrivet av lasselason:

Tack för ett väldigt fint och hjälpande svar!

Haha ingen fara. Lirat spelat sedan barndomen så lite koll har man!


signatur

Testpilot & Twitter
Personbeskrivning: "Han är stygg över alla gränser" - Gustav Höglund
Personbeskrivning 2: "Man kan lita på uber" - Joakim Bennet
Det råder lite tvivel ovan, men jag luktar gott i alla fall.

12
Skriv svar