Xbox Game Pass - Augusti 2023 - Part 2

Ambassadör
Xbox
Xbox Game Pass - Augusti 2023 - Part 2

Augusti månad går in i andra halvan och Game Pass avrundar således med den andra omgången spel till tjänsten. Två släpp rakt in på Game Pass blir det med MP-skräckspelet The Texas Chain Saw Massacre och rollspelet Sea of Stars. Det blir också ett par återvändare till tjänsten med Gris (som i förra vändan på GP endast var tillgänglig på PC men sedan dess också har släppts på Xbox konsoler) och Firewatch som dyker upp igen.

Ett surprise drop fick vi också för några dagar sedan när remastern av gamla hederliga Quake II släpptes direkt på Game Pass i samband med QuakeCon. Spelet ståtar med 8-player split-screen på Xbox för den som vill prova på det... Lite boomer-shooter sitter ju inte fel!

Xbox Game Pass Ultimate ger tillgång till ett gäng nya perks också, bland annat till Overwatch 2. Ett pack med sex hjältar, legendariska skins till dessa och lite annat krims-krams till spelet finns att plocka hem. Finns även nya grejer att hämta hem till Fallout 76, Madden NFL, Neverwinter, Apex och World of Warships med flera.

Månadens första omgång spel hittas här:
Xbox Game Pass - Augusti 2023 - Part 1

Nya titlar:

Quake II (Ute nu, konsol+PC+cloud)

Firewatch (17 aug, konsol+PC+cloud)

The Texas Chain Saw Massacre (18 aug, konsol+PC+cloud)

Sea of Stars (29 aug, konsol+PC+cloud)

Gris (5 sep, konsol+PC+cloud)

Som vanligt så lämnar några spel tjänsten, för den här gången. Den 31 augusti: Black Desert, Commandos 3, Immortality, Nuclear Throne, Surgeon Simulator 2, Tinykin.

Xbox Game Pass

#xbox-game-pass #xbox #pc #cloud-gaming #nyhetstips


signatur

Jump in.

Medlem

Ser väldigt mycket fram emot Sea of Stars, ser underbart ut.

NuZ
Testpilot

Sea of stars ser riktigt intressant ut och Quake 2 är fantastiskt, vilken hyllning till spelet remastern är!

Tack @Mortaigne för dina uppdateringar


signatur

🎮 Xbox Series X | Nintendo Switch | Playstation 5 | Samsung Q90 65”

”Döm ingen efter utseendet – för så otroligt bra är jag faktiskt inte!”

Inaktiv

Lika trist denna månad. Tur starfield kommer snart sen blir det en lång paus från denna tjänst.

Medlem

Everspace 2 var riktigt trevligt, men att det saknas stöd för hotas är ett minus. Sea of Stars ska bli kul att testa, ser mysigt ut.
Kul med en månad med både flera nysläpp och 8/10-spel.

Redaktör
Ponny

Sea of Stars ser väldigt, väldigt fint ut. Hoppas det håller hela vägen med story, mekaniker och allt. Men är det lika bra som det ser ut, så...!


signatur

En Bamseponny av folket

Medlem

Texas chainsaw spelet är ju fan kul ju. I alla fall när man hittade vettigt folk. Troget miljöerna i spelet. Stort fan av första filmen så är jag nöjd.

Medlem
Skrivet av perihelion74:

Texas chainsaw spelet är ju fan kul ju. I alla fall när man hittade vettigt folk. Troget miljöerna i spelet. Stort fan av första filmen så är jag nöjd.

Låter spännande. Är inget fan av den typen av multiplayer egentligen men ser att en del tycker om det. 9/10 på Gamespot tex.

Ambassadör
Xbox
Launch trailer till Sea of Stars.

signatur

Jump in.

1
Skriv svar