Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

0

The Outforce

The Outforce från helsvenska O3 Games är ett spel för alla dem som inte kan få nog av klassisk realtids-strategi som Red Alert eller Command & Conquer. Som omväxling utspelar sig dock The Outforce i yttre rymden, med allt vad det innebär. Phat har varit ute och käkat vaacuum.

0

Airfix Dogfighter

Eftersom jag tidigare testat en final beta utav Airfix Dogfighter så visste jag lite vad som väntade mig redan innan ja började installera och spela Airfix Dogfighter. Men i en beta har man alltid överseende med diverse buggar och nu gällde det på allvar för Airfix Dogfighter att klara vårt hårda test.

0

Legend of the North: Konung

För mycket länge sedan så gav gudarna ett armband till de nordiska folken som gav makt över allt levande. Vikingarna valde att gömma det djupt i en grotta skyddad av en enorm drake och halvguden Orr fick uppdraget att vakta gudagåvan i all evighet. Han fick även en medaljong som gav honom kontroll över draken. Men när Orr mötte en övermäktig fiende bröt han medaljongen i tre bitar och skickade ut den med sina korpar för att undgå fienden. Nu kämpar tre hjältar om att först hitta alla delar.

0

Submarine Titans

Titeln tyder på att spelet utspelas nere i havets djup, men kan det vara något lika nyskapande som Homeworld, fast istället i havets 3D miljö? Nej knappast, Submarine Titans är ännu ett av de många top-down strategispelen, men det har faktiskt en viss charm och lite nya idéer jämfört med liknande kloner.

0

Age of Empires II: The Conqueror's Expansion

Förvisso är Age of Empires II: Age of Conquerers en expansion, men likväl värt att skriva en snutt om. För här har Microsoft visat att det går att göra ett tidigare alldeles utmärkt spel ännu bättre. FragZones skrivbordsgeneral PostmasterB rapporterar.

0

Microsoft Sidewinder Joystick

Microsoft har de senaste åren haft stora framgångar med sina speltillbehör och serien Sidewinder. Nu börjar det dra ihop sig till jul och då passar Microsoft på att släppa en del nya godsaker ur serien. Microsoft verkar till sist ha förstått att alla inte besitter en fet plånbok och har råd att köpa en värsting joystick, därför har man nu valt att göra en joystick till en mycket lågt pris nämligen Sidewinder Joystick.

0

Microsoft Sidewinder Strategic Commander

Är det en mus? Är det en joystick? Ett invasionsförsök från yttre rymden? Ingetdera faktiskt, även det är svårt att hitta en lämplig benämning på Microsofts Sidewinder Strategic Commander. Det är istället en helt ny typ av tillbehör för din PC – tanken bakom den är att den ska underlätta spelet av olika typer av strategispel. FragZone har studerat den på nära håll.

1

Razer Boomslang 2000

Till skillnad från de flesta möss är Boomslangen nästan helt inriktad på gaming. Den har en unik design och funktioner man aldrig förr sett hos andra möss.

0

Baldur's Gate: Shadows of Amn

Efter att ha blivit misshandlade, grillade, steglade, anfallna av skelettarméer och allsköns andra helvetes-existenser, kan man ju undra vad det är som driver de muntra äventyrarna i Baldur’s Gate att fortsätta. För en sak är säker – det är sju resor värre i nysläppta uppföljaren Baldur’s Gate 2: Shadows of Amn. Två äventyrare med obegripliga namn, Fisk och Phat, rapporterar från monsterfronten.

0

Homeworld: Cataclysm

Man kan tycka att efter den långa kampen att komma hem så borde folket från Kharak få leva lugnt en kortare tid. Men att ta sig hem var bara början, det är nu de riktiga problemen börjar. Bara femton år efter hemkomsten och otaliga strider med lojala imperialister så uppenbaras ett nytt hot i form av the Beast, en uråldrig livsform som sprider sig snabbt och verkar omöjlig att stoppa.