Månaden leder mot sitt slut, vilket innebär att Sony gör sig redo att fylla på lite i sin prenumerationstjänst Playstation Plus. Tre spel vankas i maj, och dessa blir alltså tillgängliga på alla prenumerationsnivåer den 2 maj.

Först ut är racingspelet Grid Legends från förra året, som Tomas beskrev som en typisk, actionladdad arkadracer, som tyvärr lägger en hel del fokus på sin rätt tramsiga handling. Lyckligtvis finns det en helt okej arkadracer i grunden, med gott om valfrihet.

Nästa spel är Chivalry 2 från Torn Banner Studios, som är ett blodigt och brutalt förstapersonsspel där man i stora slag ska skicka motståndarna till de sälla jaktmarkerna medelst klinga, pil eller fisk. Multiplayer-striderna har stöd för upp till 64 spelare och kan bli rejält röjiga.

Avslutningsvis bär det av nedför berg och längs dammiga stigar i Descenders. Det är ett cykelspel som skryter med ett väldigt avancerat fysiksystem som låter en finkontrollera sin cyklists rörelser. Procedurellt genererade världar tillför variation och ett ryktessystem låter en klättra på topplistorna.